Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rădoi la Al-Hilal! Căpitanul Stelei şi-a dat acordul, de principiu, să joace pentru arabi

Rădoi la Al-Hilal! Căpitanul Stelei şi-a dat acordul, de principiu, să joace pentru arabi

Rădoi la Al-Hilal! Căpitanul Stelei şi-a dat acordul, de principiu, să joace pentru arabi
13 Ian 2009   •   22:47

Căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, a intrat în atenţia grupării Al-Hilal. Cosmin Olăroiu şi-l doreşte pe Rădoi la formaţia arabă, iar jucătorul Stelei şi-a dat acordul de principiu. "Sunt şanse foarte mari să îl luăm pe Rădoi la Al-Hilal. Avem deja acordul de principiu al jucătorului, mai rămâne ca şi cele două cluburi să se înţeleagă asupra sumei de transfer", a declarat antrenorul lui Al-Hilal, Cosmin Olăroiu, pentru Sport.ro.
Posibilul transfer a fost confirmat şi de preşedintele Steaua, Valeriu Argăseală. "Oferta încă nu a venit, dar am purtat o discuţie cu Cosmin Olăroiu. El are nevoie de jucător şi va discuta acum cu conducerea clubului său. Aşteptăm după discuţiile lor să ne facă şi o ofertă, iar în zilele următoare ne vom pronunţa asupra disponibilităţii de a realiza acest transfer. Am fi de acord să îl vindem pe Rădoi şi le vom comunica celor de la Al-Hilal cerinţele noastre. L-am pus în temă şi pe Mirel, care a spus că în principiu este de acord. Rămâne să discute şi el contractul, care cu siguranţă va fi peste un milion, pentru că banii nu sunt o problemă pentru arabi. Având şi acceptul lui Mirel, avem o misiune mai uşoară, pentru că putem discuta şi noi cu clubul", a spus Argăseală la Sport.ro.
Potrivit sursei citate, Al-Hilal este dispusă să ofere 7,5 milioane de dolari pentru fundaşul stelist, iar acesta va primi un salariu de 2 milioane de dolari pe an. Argăseală a confirmat că sumele se învârt în această zonă, dar nu poate da un răspuns exact până nu primeşte oferta celor de la Al-Hilal.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close