Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Petrescu vrea să treacă neobservat cu Unirea şi anul viitor: "Nu ne propunem titlul de campioană"

Petrescu vrea să treacă neobservat cu Unirea şi anul viitor: "Nu ne propunem titlul de campioană"

Petrescu vrea să treacă neobservat cu Unirea şi anul viitor: "Nu ne propunem titlul de campioană"
30 Iun 2009   •   13:32

Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, a adoptat deja atitudinea învingătoare cu care Unirea Urziceni vrea să facă performanţă anul viitor. La fel ca anul trecut, "Bursucul" evită să pună presiune pe proprii jucători şi, deşi a ridicat obiectivul la un trofeu din patru posibile, spune că titlul de campioană a României nu este obligatoriu.
Unirea Urziceni joacă anul viitor în patru competiţii, Liga I, Supercupa Românei, Cupa României şi Liga Campionilor. Din cele patru trofee posibile, Unirea are şanse reale la trei din ele, dar îşi propune, conform declaraţiilor lui Dan Petrescu, decât unul, oricare ar fi el. Câştigarea campionatului a fost o minune, spune Petrescu, şi repetarea performanţei ar fi foarte grea.
"Nici nu am avut timp să ne bucurăm de acest succes. Se va vorbi de miracolul de la Urziceni, pentru că ce am realizat a fost un miracol. Toată lumea mă întreabă cine suntem şi ce am realizat. Înainte nu eram aşa băgaţi în seamă. Noi vom încerca să rămânem modeşti şi să ne facem treaba. Obiectivele sunt mai mari. Vrem să facem o figură frumoasă în Ligă şi vrem măcar un trofeu din cele 4 pe care le avem la dispoziţie. Nu e obligatoriu să luăm titlul, vom încerca să stăm cât mai sus în clasament. Am jucat 2 ani la rând în cupele europene, trebuie să avem continuitate. Obiectivul nostru nu e titlul.", a spus Dan Petrescu, potrivit prosport.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close