Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Panduru critică FC Sevilla: "Unirea Urziceni poate fi bătută doar de echipele serioase"

Panduru critică FC Sevilla: "Unirea Urziceni poate fi bătută doar de echipele serioase"

Panduru critică FC Sevilla: "Unirea Urziceni poate fi bătută doar de echipele serioase"
26 Noi 2009   •   16:59

Directorul sportiv al Stelei, Basarab Panduru, nu a fost surprins deloc de victoria de marţi a Unirii Urziceni în Ghencea, cu FC Sevilla. Fostul număr 10 al Stelei consideră că echipa lui Dan Petrescu arată o mentalitate excelentă, care solicită la maxim orice echipă care joacă împotriva campioanei României. Panduru a criticat dur Sevilla pentru felul în care s-a prezentat la Bucureşti, spunând că era logic să piardă.
Cel cotat cu prima şansa pentru a deveni antrenorul Stelei când Stoichiţă va fi înlăturat este un admirator al stilului de joc al Unirii Urziceni. Cunoscut pentru stilul său direct şi fără menajamente, Panduru nu a fost deloc surprins de performanţele reuşite de Urziceni pe terenul Stelei, în Liga Campionilor.
"Nu m-a surprins rezultatul Unirii Urziceni, pentru că am văzut jocul şi am văzut cum joacă. Aşa cum a spus şi Mihai Stoica, aşa dăruire nu am văzut de mult la o echipă. Nu este întâmplător că Unirea Urziceni bate pe Sevilla. Unirea va bate pe toată lumea care îi ia de sus şi care crede că e şmecheră şi vine şi joacă în vârful degetelor, iar jucãtorii vedetă intră prin minutul 60. Nu o să-i bată nimeni aşa. O să-i bată cineva care îi va trata serios din primul până în ultimul minut. Aici au venit în vârful ghetelor, au zis că sunt şmecheri, au zis că Fabiano şi Renato dacă intră 30 de minute dau ei trei goluri pe finalul meciului, dar nu e aşa", a declarat Panduru, pentru

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close