Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pandurii - Gloria Bistriţa 1-1. Tilincă îşi trimite fosta echipă pe ultimul loc

Pandurii - Gloria Bistriţa 1-1. Tilincă îşi trimite fosta echipă pe ultimul loc

Pandurii - Gloria Bistriţa 1-1. Tilincă îşi trimite fosta echipă pe ultimul loc
06 Noi 2009   •   18:31

Pandurii Târgu-Jiu şi Gloria Bistriţa au remizat în primul meci al etapei a XIII-a a Ligii I. Partida de vineri, în urma căreia ardelenii au ratat şansa de a urca, măcar provizoriu, câteva locuri în clasament, a fost decisă de golul din minutul 83 al ex-bistriţeanului Cosmin Tilincă. Acesta este primul punct câştigat de Liviu Ciobotariu cu noua sa echipă, Pandurii, după ce a pierdut etapa trecută cu FC Braşov.
Gloria Bistriţa, care pierduse jumătate din meciurile disputate înaintea partidei de la Târgu-Jiu, a luat repede faţa adversarilor, printr-un gol al lui Suley Keita. Senegalezul venit de la FC Botoşani a primi o centrare de pe stânga de la experimentatul Sânmărtean şi a reluat pe poartă. Stanca a respins în primă instanţă, dar acelaşi Keita a trimis cu capul în plasă. Scorul s-a păstrat până în minutul 83, când echipa lui Marian Pană a fost lovită chiar de către un fost jucător bistriţean. Cosmin Tilincă a readus egalitatea pe tabelă cu un şut puternic din unghi, la care Albuţ n-a avut nici o şansă, notează Mediafax.
Gloria a ratat, astfel, şansa de a obţine a doua victorie în acest campionat şi de a urca pe locul 15, la egalitate de puncte cu Craiova, provizoriu. Rezultatul de egalitate de la Târgu-Jiu îi duce pe bistriţeni la egalitate de puncte cu Ceahlăul şi cu un meci mai mult disputat, situaţia echipei fiind una extrem de dificilă. Pandurii, în schimb, totalizează 16 puncte rămân şi etapa aceasta în afara zonei "fierbinte" a clasamentului.
Formaţiile de joc:
Pandurii Târgu Jiu: 1. Stanca - 14. Popete, 4. Chibulcutean, 6. Cardoso, 16. Rusu - 5. Păcurar, 21. Stângă, 30. Dedu (11. Lazici '36), 28. Grecu (10. Hidişan '69) - 18. Stromajer, 23. Raskovici (9. Tilincă '29). Antrenor: Liviu Ciobotariu.
Gloria Bistriţa: 22. Albuţ - 27. D. Sânmărtean, 3. Ciucă, 19. Iodi, 20. Homei - 7. Coroian, 30. Băjenaru (26. Enescu '60), 10. L. Sânmărtean - 11. Borbely, 24. Hora (17. Săceanu '76), 9. Keita (29. Neagu '80). Antrenor: Marian Pană. Director tehnic-manager general: Florin Halagian.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gloria Bistrita Liga I
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close