Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pandurii - FC Braşov 2-1: Dubla lui Vranjes aduce victoria gorjenilor

Pandurii - FC Braşov 2-1: Dubla lui Vranjes aduce victoria gorjenilor

Pandurii - FC Braşov 2-1: Dubla lui Vranjes aduce victoria gorjenilor
01 Aug 2011   •   20:33

Pandurii Tg. Jiu a învins cu 2-1 pe FC Braşov într-un meci din etapa a doua a Ligii I. Bosniacul Branjes a marcat o dublă pentru gorjeni, în timp ce Majernik a marcat golul vizitatorilor. 

 
Începutul mai bun de meci al Pandurilor a fost răsplătit după ceva mai mult de un sfert de oră, atunci când Vranjes a reuşit să-l bată pe Felgueiras cu un şut din interiorul careului şi să înscrie singurul gol al primei reprize. O repriză care a oferit puţine momente importante, acelaşi Vranjes şi Pintilii scoţându-i din amorţeală pe spectatorii gorjeni.
 
Deşi nu au contat deloc în ofensivă, braşovenii vor egala în debutul părţii secunde, prin Majernik, fundaşul oaspeţilor înscriind cu o lovitură de cap din 6 metri în urma unui corner. Mai mult decât atât, „stegarii” ar fi putut trece în avantaj, însă Hadnagy şi Buga s-au încurcat reciproc într-o situaţie favorabilă.
 
Gorjenii au revenit în atac şi, după ce Lemnaru a ratat două ocazii mari, printre care şi o bară, Vranjes a reuşit dubla, cu un şut superb în diagonală de la aproximativ 25 de metri. Imediat după execuţia de senzaţie a bosniacului, Cristescu a irosit şansa de a egala, fiind excelent blocat de Lazar, pentru ca la cealaltă poartă Băcilă să treacă pe lângă 3-1.
 
A fost ultimul eveniment important al partidei, echipa lui Grigoraj bifând prima victorie din noul sezon şi acumulând 4 puncte după două etape, în timp ce Braşovul rămâne cu succesul din runda inaugurală împotriva lui Gaz Metan.
 
Pandurii: Lazar - Rusu, Viera, Chricheş, Vlad - Nistor (Cristea 80), Pintilii (Băcilă 55), Vranjes - Lemnaru, Batin (Brata 74), Stromajer
 
FC Braşov: Felgueiras - Madeira, Cr. Munteanu, Majernik, Cr. Ionescu - Cristescu, Toloza, Paez (Buga 46) - Chipciu, Hadnagy (Fl. Stângă 82), Distefano (Mateiu 70)

×
Subiecte în articol: Pandurii Tg. Jiu FC Brasov Liga I
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close