Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pablo Brandan, monitorizat de AS Roma: Mai stau la Unirea, dacă ne calificăm mai departe în Ligă

Pablo Brandan, monitorizat de AS Roma: Mai stau la Unirea, dacă ne calificăm mai departe în Ligă

Pablo Brandan, monitorizat de AS Roma: Mai stau la Unirea, dacă ne calificăm mai departe în Ligă
04 Dec 2009   •   13:15

Unul dintre cei mai buni jucători ai Unirii Urziceni în meciurile din Liga Campionilor, Pablo Brandan, a declarat că îşi doreşte să plece de la gruparea ialomiţeană. "Am 26 de ani şi ar fi bine pentru cariera mea să ajung într-un campionat mai puternic", a declarat Brandan.

Chiar dacă Dan Petrescu a declarat că "nu voi sta în calea fericirii niciunui jucător", Brandan, în vârstă de 26 de ani, spune că ar mai putea rămâne până la vară la Unirea Urziceni, dacă formaţia se va califica mai departe în Liga Campionilor. "Am discutat cu conducătorii şi mi-au promis că voi fi lăsat să plec în iarnă. Totuşi, e posibil să mai stau pînă în vară, dacă ne calificăm mai departe în Ligă", a declarat Brandan, pentru Gazeta Sporturilor.

Brandan este dorit în Germania, Spania, Italia şi de CFR Cluj. Adus gratis în vara lui 2007, argentinianul are o ofertă de 2 milioane de euro din Germania, dar a fost monitorizat şi de AS Roma, la partida Unirea - Bistriţa, scor 2-0. Sud-americanul e dorit şi de formaţii din Primera Division, dar şi de CFR Cluj, unde a fost propus de prietenul său Bogdan Mara, cel care l-a convins să vină şi la Urziceni. Cei doi se cunosc din Spania, cînd au evoluat împreună la Alaves.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close