Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oţelul Galaţi-Politehnica Iaşi 3-2. Victorie meritată pentru oţelari, care au dominat meciul (VIDEO)

Oţelul Galaţi-Politehnica Iaşi 3-2. Victorie meritată pentru oţelari, care au dominat meciul (VIDEO)

Oţelul Galaţi-Politehnica Iaşi 3-2. Victorie meritată pentru oţelari, care au dominat meciul (VIDEO)
12 Apr 2009   •   19:14

Gălăţenii au primit duminică vizita lui Poli Iaşi, într-o confruntare ce viza mai mult fuga de retrogradare decât vreo pretenţie europeană, deşi ambele echipe au avut momentele lor bune de-a lungul sezonului.
Cu doar câteva luni în urmă, oţelarii puteau pretinde şi la vise europene, dar reutrul a debutat pe o pantă descendentă. Elevii lui Petre Grigoraş au pierdut ultimele patru partide şi au căzut mult în clasament.

În mare parte, problemele lor au început de la situaţia financiară. De cealaltă parte, Poli Iaşi se poate spune că este pe o pantă descendentă după ce finele turului o găsea candidată la retrogradare. Venirea italianului Cristiano Bergodi pare să mai fi aşezat puţin jocul şi sperau acum să treacă de zona roşie.
Înaintea meciului gălăţenii ocupau poziţia a 11-a, cu 29 de puncte, în timp ce ieşenii se aflau imediat deasupra liniei retrogradării, locul 14, cu 25 de puncte. Partida tur dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria ieşenilor, 2-1.

În meciul de duminică, gazdele au reuşit să se impună, cu scorul de 3-2, şi a obţinut primele puncte după patru înfrângeri consecutive.

0-1: Nuno Viveiros a depăşit defensiva gazdelor după o cursă pe partea dreaptă, a centrat în careu şi Bâlbă a reluat, de la circa 11 m, peste portarul Kolev, profitând şi de faptul că unul din fundaşii centrali ai formaţiei gălăţene a alunecat.



1-1: Adrian Ilie l-a faultat în careu pe Sălăgean şi "centralul" Marius Avram a dictat lovitură de pedeapsă, transformată de Bourceanu, care a trimis balonul în stânga lui Pleşca, plecat pe colţul opus.



2-1: Sălăgean a transformat o lovitură liberă de la aproximativ 22 de metri, în vinclul porţii lui Răzvan Pleşca, în urma unui fault comis de Onuţ.



2-2: Montiel a centrat de pe partea dreaptă până la Andrei Cristea care a reluat cu capul, de la aproximativ şapte metri, în dreapta lui Kolev.



3-2: Silviu Ilie a executat o lovitură de pe partea dreaptă şi bulgarul Jivko Jelev a reluat, cu capul, de la marginea careului de 6 m.




Cu puţin timp înaintea înscrierii golului de 3-2, gălăţenii au ratat o uriaşă ocazie de gol. Sălăgean a executat o lovitură liberă, Pleşca a respins într-un adversar, mingea a ricoşat din acesta în bara dreaptă, de unde a revenit în braţele portarului ieşean.

După acest meci, Oţelul rămâne pe locul 11, cu 32 de puncte acumulate, în timp ce Poli Iaşi ocupă locul 14, cu 25 de puncte.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close