Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oţelul - FC Braşov 1-1. Ardelenii pierd în continuare teren şi pot să cadă în clasament

Oţelul - FC Braşov 1-1. Ardelenii pierd în continuare teren şi pot să cadă în clasament

Oţelul - FC Braşov 1-1. Ardelenii pierd în continuare teren şi pot să cadă în clasament
02 Oct 2009   •   18:11

Étapă favorabilă din punct de vedere al probramului pentru Oţelul Galaţi. Elevii lui Dorinel Munteanu aveau şansa de a se depărta de "zona fierbinte"cu o victorie, având în vedere că vecinele de clasament jucau ori între ele, ori cu granzii campionatului. Braşovul avea, de asemenea, şansa de a urca pentru o zi pe primul loc, iar rezultatul a fost un joc pe contre, încheiată nedecis, cu scorul de 1-1, în primul meci al etapei a IX-a a Ligii I.
Cu Gabi Paraschiv în mare formă, gălăţenii au împins în continuu jocul înspre careul lui Dani Coman în prima repriză, dar portarul echipei naţionale a fost de fiecare dată la post. Presiunea gazdelor a fost una continuă, întreruptă doar de capul lui Zaharia, scos cu greu în corner de portarul bulgar Kolev. Pe fondul acestui joc bun al gazdelor, "stegarii" au fost cei care au înscris. Ionuţ Voicu s-a insinuat în careul advers şi a trimis un şut plasat în poarta lui Kolev, scorul devenind 0-1. Lovitura s-a dovedit una puternică, iar gălăţenii au redevenit periculoşi doar după pauză.
Discuţiile ţinute de Munteanu în vestiar au avut succes, iar Oţelul a plecat ca din tun în repriza secundă. Oţelatii au scăpat pe contraatac în minutul 49, Dani Coman a respins primul şut dar Gabi Giurgiu a fost la post şi a egalat situaţia pe tabelă. Amândouă echipele au încercat să îşi apropie din acel moment cele trei puncte, dar jocul a fost unul încâlcit, cu angajări slabe pe vârfuri şi execuţii slabe, care au dus la un rezultat logic de 1-1.
Remiza de la Galaţi aduce Braşovul la egalitate de puncte cu Unirea Urziceni, pe primul loc, dar cu prospectul de a fi depăşită de multe dintre echipele urmăritoare, după ce aceastea îşi dispută meciurile din etapa a IX-a. Oţelul, în schimb, mai adaugă la zestrea sa un punct care o poate ajuta în aceeaşi măsură în care o pot costa cele două puncte pierdute.
Formaţiile de joc
Oţelul: 12. Kolev - 3. Rîpă, 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 14. S. Ilie - 29. Giurgiu - 26. Neagu (27. Pena '66), 37. Viglianti, 23. Sălăgean (6. Pătraş '70) - 30. G. Paraschiv (15. Ibeh '46), 9. Axente. Antrenor: Dorinel Munteanu
FC Braşov: 1. D. Coman - 2. Rui Duarte (18. M. Cristescu '77), 55. N. Diogo, 4. Abrudan, 3. Ezequias - 7. C. Munteanu, 8. N. Grigore, 10. Ilyeş (17. Dedu '83), , 20. I. Voicu - 21. Sburlea (27. Măldărăşanu '64), 11. Zaharia. Antrenor; Viorel Modovan.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close