Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oficialii Oţelului ameninţă: "O să începem să frecventăm cluburile să vedem cine nu se odihneşte la ora 23"

Oficialii Oţelului ameninţă: "O să începem să frecventăm cluburile să vedem cine nu se odihneşte la ora 23"

Oficialii Oţelului ameninţă: "O să începem să frecventăm cluburile să vedem cine nu se odihneşte la ora 23"
20 Mai 2009   •   16:02

Oţelul Galaţi este aproape salvată de la retrogradarea în Liga a II-a, dar echipa nu este lipsită de probleme. Oficialii clubului sunt foarte nemulţumiţi de viaţa extrasportivă a jucătorilor, despre care se crede că stau prin cluburi de noapte mult după ora de culcare stabilită prin regulament. Aceasta nu este singura problemă a lui Petre Grigoraş, care nu va putea forma un lot complet, de 18, din cauza accidentărilor la meciul cu FC Braşov.
"Nu a fost meci în acest retur să putem alinia echipa de start dorită. Atât de multe accidentări se pot explica şi prin pregătirea proastă făcută în iarnă, în cantonamentul de la Târgu Ocna nu am avut condiţii bune şi asta s-a simţit . Dar şi unii dintre jucători ar fi trebuit să aibă mai multă grijă de viaţa extrasportivă", a precizat Marian Dinu, secundul lui Petre Grigoraş, potrivit Mediafax.
"Nu este normal ca cei din conducere sau antrenorii să facă pe poliţiştii cu ei, dar dacă situaţia o impune vom face şi aşa ceva. Personal, o să încep să frecventez cluburile, să vedem dacă respectă prevederea din Regulamentul de Ordine Interioară ca maxim la ora 23.00 să fie la odihnă.", a ameninţat şi directorul general adjunct al Oţelului, Cătălin Tofan.
Potrivit sursei citate, Oţelul va avea doar 16 jucători valizi pentru meciul viitor, adică doar cinci pe lângă cei 11 titulari, faţă de şapte rezerve cât este normal.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close