Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Nuno Claro, suspendat trei etape după faultul asupra lui Păun (VIDEO)

Nuno Claro, suspendat trei etape după faultul asupra lui Păun (VIDEO)

Nuno Claro, suspendat trei etape după faultul asupra lui Păun (VIDEO)
11 Noi 2009   •   17:00

Portarul echipei CFR Cluj, Nuno Claro, a primit trei etape de suspendare de la Comisia de Disciplină a LPF pentru faultul dur din partida cu Astra Ploieşti. Portughezul a primit direct cartonaşul roşu pentru faultul asupra lui Păun, căruia i-a pus în piept crampoanele în timp ce se afla în săritură. Fostul preşedinte al CCA, Aron Huzu, se antepronunţase că Nuno Claro ar fi meritat chiar 7 sau 8 etape de suspendare.
Portughezul din poarta CFR-ului, lăudat de conducerea clubului după meci pentru "faultul util care a prevenit primirea unul gol foarte probabil", a fost amendat, pe lângă cele trei meciuri de suspendare, cu 2.000 de lei. Partidele de la care lusitanul va lipsi sunt Universitatea Craiova - CFR Cluj în Cupa României şi FC Vaslui - CFR şi CFR - Universitatea Craiova în Liga I.

În aceeaşi şedinţă, Comisia de Disciplină a LPF a luat decizia de a nu suspenda stadionul echipei Dinamo pentru torţele de la meciul cu Rapid, încheiat 1-1, întrucât clubul "alb-roşu" avea o aprobare pentru spectacol pirotehnic.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Astra Ploieşti
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close