Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Noul Stadion Naţional este finalizat în proporţie de 35%. Finala Europa League, în grafic

Noul Stadion Naţional este finalizat în proporţie de 35%. Finala Europa League, în grafic

Noul Stadion Naţional este finalizat în proporţie de 35%. Finala Europa League, în grafic
22 Iul 2009   •   21:51

Lucrările la Stadionul Naţional din complexul "Lia Manoliu" sunt pe un făgaş bun. Acesta este concluzia la care a ajuns primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, atunci când a vizitat miercuri şantierul. Inginerii constructori au declarat că întârzierile nu au crescut, fapt care este imperios necesar dacă România nu vrea să piardă organizarea finalei Europa League din 2011.
Întârzierile la lucrările de la noul Stadion Naţional nu puteau să iasă din cunoscutul tipar românesc, iar întârzierile au apărut. Din fericire, însă, nu au mai crescut în ultima vreme, iar problemele pe care oficialii Primăriei Bucureşti le discută cu administratorii şantierului sunt doar de ordin terhnic, a declarat Mediafax.
În acest moment se poartă discuţii cu reprezentanţi ai Guvernului pentru a adăuga la proiectul stadionului o cupolă retractabilă, care ar costa în jur de 14 milioane de euro. Problema apărută este cea a modalităţii acordării proiectului spre realizare unei companii. Doar un act scris al Guvernului poate prelungi contractul companiei care construieşte stadionul şi pentru a realiza cupola, în caz contrar urmând să se organizeze o licitaţie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu Lia Manoliu europa league
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close