Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Niță, portarul naționalei de fotbal, a fost desemnat cetățean de onoare al județului Ilfov: „Îmi doresc să duc numele cât mai sus”

Niță, portarul naționalei de fotbal, a fost desemnat cetățean de onoare al județului Ilfov: „Îmi doresc să duc numele cât mai sus”

florin nita cetatean de onoare ilfov
Florin Niță, primind distincția de cetățean de onoare, la Consiliul Județean Ilfov. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    31 Iul 2024   •   09:10

Florin Niţă, portarul echipei naţionale de fotbal a Romaniei, a primit titlul de cetățean de onoare al județului Ilfov. Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, i-a acordat distincţia, amintindu-i reușitele din sport și nu numai.

„Îți mulțumesc pentru ce ai facut pentru sportul românesc și pentru locuitorii din Ilfov.”, i-a spus Hubert Thuma lui Florin Niță.

Portarul "Generaţiei de Suflet" Florin Niţă a primit  această distincţie pentru prestaţia sa de la Euro 2024 .

„Am ales să-i oferim domnului Florin Niță diploma de cetățean de onoare al județului Ilfov. De ce Florin Niță? Pentru că în primul rând pentru prestația pe care a avut-o la Campionatul European, o prestație care a fost lăudată atât de presa națională, cât și de presa internațională, pentru performanță, dar și pentru modestia care îl caracterizează și nu în ultimul rând pentru că este cetățean al județului Ilfov, locuiește în Periș și pentru că este un model de urmat pentru mulți tineri.”, a declarat președintele CJ Ilfov.

„Vreau să vă mulțumesc în primul rând domnule Hubert, vreau să mulțumesc echipei dânsului și Consiliului Județean pentru pentru această distincție. Vreau să vă spun că sunt mândru că sunt cetățean al acestui județ și îmi doresc să duc numele cât mai sus, la toate meciurile și la toate competițiile să duc acest nume cât mai sus.”, a răspuns fotbalistul.

În vârstă de 37 de ani, fotbalistul a fost titular în poarta naţionalei în toate cele patru meciuri de la turneul final EURO 2024 din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, scor 0-2 cu Belgia, scor 1-1 cu Slovacia şi scor 0-3 cu Ţările de Jos. Tricolorii au ajuns în optimi după ce au câştigat grupa E.

×
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close