Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Nicolo Napoli va antrena ?U? Cluj. Craiova, preluată de Nae Ungureanu

Nicolo Napoli va antrena ?U? Cluj. Craiova, preluată de Nae Ungureanu

Nicolo Napoli va antrena ?U? Cluj. Craiova, preluată de Nae Ungureanu
04 Iul 2009   •   19:13

Italianul Nicolo Napoli (foto), fostul tehnician al Craiovei, s-a înteles cu Florian Walter pentru un contract valabil pe următorii doi ani cu Universitatea Cluj. El are ca obiectiv imediat reconstrucția echipei şi va fi ajutat de Ionel Gane, Marius Popescu şi Emil Szolomajer, ultimul urmând să se ocupe de pregătirea portarilor, informează Ziua de Cluj.

De partea cealaltă, Universitatea Craiova va fi antrenată în sezonul viitor de Nae Ungureanu. Acesta a fost numit vineri director tehnic al Ştiinţei, semnând un contract pe doi ani, iar George Biţă, antrenor secund, în timp ce Ilie Balaci a redevenit manager general al alb-albaştrilor.

?Totul a decurs rapid. Am vorbit la telefon cu finanţatorul Adrian Mititelu, am venit la Craiova, am şi semnat contractul. Cum spun de o viaţă, nu poţi refuza Ştiinţa! Cred că orice fost jucător al Universităţii ar face la fel. Contractul este pe doi ani. Obiectiv în acest sezon? O clasare cât mai sus! Nu mă pot hazarda, aşa cum s-a mai făcut pe la Craiova?, a declarat Ungureanu pentru Gazeta de Sud.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nicolo Napoli
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close