Antena 3 CNN Sport Fotbal intern "Naţionala şpăgilor", umilită în preliminariile CE. România U17, învinsă la trei goluri de Portugalia şi Croaţia

"Naţionala şpăgilor", umilită în preliminariile CE. România U17, învinsă la trei goluri de Portugalia şi Croaţia

"Naţionala şpăgilor", umilită în preliminariile CE. România U17, învinsă la trei goluri de Portugalia şi Croaţia
22 Mar 2010   •   11:07

Într-o perioadă în care au apărut acuzaţii de corupţie în legătură cu selecţia făcută, naţionala României U17 s-a făcut de râs la Turul de Elită din Bosnia, ultimul tur preliminar al Campionatului European de juniori.

Chiar dacă selecţionerul Florin Cheran a respins acuzaţiile ce i s-au adus, spunând că altcineva a cerut bani în numele lui pentru convocarea juniorului Silviu Negruţ, de la CFR Cluj, contra sumei de 7.000 de euro, rezultatele obţinute de naţionala României în Bosnia ridică noi semne de întrebare legate de viitorul fotbalului nostru.

Duminică, naţionala noastră de juniori "Under 17" a înregistrat a doua înfrângere, în tot atâtea jocuri disputate, în grupa a 2-a a mini-turneului găzduit de Sarajevo. După 1-4 în prima etapă, contra Portugaliei, elevii lui Florin Cheran au fost învinşti cu 0-3 şi de Croaţia, rezultatul fiind parafat în prima repriză, informează site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Chiar dacă mai are un meci de disputat, cu Bosnia, România nu mai are nicio şansă de calificare la turneul final din Liechtenstein. Iată clasamentul înaintea rundei finale:
1. Croaţia 6 puncte,
2. Portugalia 4 puncte,
3. Bosnia-Herţegovina 1 punct,
4. România 0 puncte.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close