Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mutu află decizia Tribunalului Antidoping pe 19 aprilie

Mutu află decizia Tribunalului Antidoping pe 19 aprilie

Mutu află decizia Tribunalului Antidoping pe 19 aprilie
01 Apr 2010   •   21:17

Comitetul Olimpic Naţional Italian (CONI) a decis, joi, că dosarul lui Adrian Mutu va fi judecat de către Tribunalul Naţional Antidoping pe 19 aprilie, la ora 10:30. Instanţa italiană va trebui să decidă dacă să ţină cont de recomandarea Procuraturii Antidoping, de suspendare pe un an a jucătorului. Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină la două controale făcute în ianuarie.
"Tribunalul Naţional Antidoping a comunicat că preşedintele Francesco Plotino a fixat audierea în cazul Adrian Mutu pentru data de 19 aprilie 2010, la ora 10.30 (n.r. - ora 11.30 în România). Şedinţa se va ţine la Palatul Bonifati (n.r - la Stadionul Olimpic din Roma), sala Champions", a comunicat joi CONI, potrivit Mediafax.
Procutorul antidoping al CONI, Ettore Torri, a decis să Mutu nu este recidivist şi trebuie judecat, astfel, ca la o primă abatere. Cu toate acestea, Torri consideră că jucătorul Fiorentinei se face vinovat de neglijenţă şi a decis să recomande o suspendare de un an. Agenţii jucătorului vorbesc, totuşi, de o pedeapsă de maxim cinci sau şase luni.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu fiorentina
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close