Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mureşan: ?Dan Petrescu şi Răzvan Lucescu sunt singurii români capabili să antreneze CFR?

Mureşan: ?Dan Petrescu şi Răzvan Lucescu sunt singurii români capabili să antreneze CFR?

Mureşan: ?Dan Petrescu şi Răzvan Lucescu sunt singurii români capabili să antreneze CFR?
17 Dec 2008   •   18:51

În plină căutare a unui antrenor principal, preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a încercat să găsească un român care să ocupe postul. Concluzia sa este una surprinzătoare. Mureşan a declarat că singurii români care ar putea continua cu succes programul început la Cluj sunt Dan Petrescu şi Răzvan Lucescu. Totuşi, el este conştient că amândoi antrenorii sunt implicaţi în proiecte serioase şi nu pot fi aduşi aşa uşor la echipă.
"Noi, la CFR, nu avem răbdare. Nu putem să aşteptăm să pierdem 8 meciuri ca să schimbăm antrenorul, pentru că nu ne permitem. Singurii antrenori români care pot pregăti CFR-ul sunt Dan Petrescu şi Răzvan Lucescu, dar ei nu pot veni, aşa că probabil va fi vorba de un străin. Pentru 5 jucători avem oferte concrete de la mai multe cluburi. Unul dintre ei are oferte de la 4 cluburi. Nu îi vom da pe toţi 5, pentru că am avea altă echipă în retur şi vrem continuitate. 3 sau 4 schimbări maxim se pot face, dar oricum cei care ar veni nu ar avea cum să intre titulari. " a declarat Iuliu Mureşan la GspTV.
Mureşan a mai declarat pentru GspTv că singurul lucru care l-a deranjat la Trombetta este că nu s-a folosit de întregul lot de jucători. "Avem un lot de 27 de jucători dintre care 20 pot evolua oricând. Spre exemplu Hugo Alcantara a stat în tribune aproape tot turul, iar atunci când a fost utilizat a făcut-o bine. Nu se pune problema ca eu să impun antrenorului cu ce fotbalişti să joace, dar când ai un lot de 20 de jucători de ce sã te bazezi pe aceeaşi fotbalişti şi la partida cu Gaz Metan Mediaş şi la meciul cu Chelsea. Astea sunt singurele reproşuri directe la adresa antrenorului, în rest echipa a evoluat bine. Totuşi, pot spune cã nu am luat încă o decizie în privinţa antrenorului", citează Mediafax.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close