Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu: Portugalia sau Franţa, soluţii pentru inaugurarea Naţional Arena

Mircea Sandu: Portugalia sau Franţa, soluţii pentru inaugurarea Naţional Arena

Mircea Sandu: Portugalia sau Franţa, soluţii pentru inaugurarea Naţional Arena
26 Iul 2011   •   11:22

Şeful FRF, Mircea Sandu, aşteaptă lămuriri oficiale din partea federaţiei argentiniene de fotbal cu privire la anularea amicalului din 10 august şi spune că va cere daune în cazul nerespectării contractului. "Facem toate eforturile ca Argentina, CU MESSI, să vină în România. Nu am un document oficial din partea federaţiei din Argentina, o să vedem după ce primim acest document ce facem", a declarat Mircea Sandu.

El a mai declarat că a contactat federaţia portugheză, cerându-i să anuleze amicalul cu Luxemburg din perioada respectivă, urmând ca FRF să plătească daune către Luxemburg şi deplasarea portughezilor pentru inaugurarea Naţional Arena.  "Am consultat calendarul FIFA şi doar Andorra nu are meci în perioada 10 august. Am trimis o scrisoare către federaţia din Portugalia să vedem dacă este de acord să anuleze amicalul cu Luxemburg. Dacă nici acest lucru nu este posibil, vom inaugura stadionul cu Franţa, în meciul oficial de pe 6 septembrie", a declarat Sandu.

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, speră că FIFA va interveni în această problemă şi că Argentina va veni la inaugurarea Naţional Arena. În eventualitatea însă în care amicalul se va anula, atât Ionuţ Lupescu, cât şi Mircea Sandu au dat asigurări că banii pe bilete vor fi returnaţi. "Chiar şi dacă se schimbă adversarul, cei care au achiziţionat bilete vor putea renunţa la acestea şi îşi vor primi banii înapoi", a mai spus Sandu.

Citeşte şi: Meciul amical România - Argentina, anulat
Citeşte şi: Messi şi Mascherano oricum nu ar fi jucat cu România
Vezi scrisoarea lui Mircea Sandu către omologul său din Argentina

 


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close