Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu îl atacă dur pe Marian Iancu: „Pregătea două milioane de euro pentru a lua titlul”

Mircea Sandu îl atacă dur pe Marian Iancu: „Pregătea două milioane de euro pentru a lua titlul”

Mircea Sandu îl atacă dur pe Marian Iancu: „Pregătea două milioane de euro pentru a lua titlul”
05 Iul 2011   •   14:01

Războiul declaraţiilor dintre Mircea Sandu şi Marian Iancu pare a fi departe de final. Preşedintele FRF a ieşit la atac şi a dezvăluit că finanţatorul lui Poli Timişoara pregătea o sumă importantă de bani pentru a-şi asigura câştigarea campionatului.

 
Aşa cum spuneţi vor prin ziar «din surse federale», din surse am aflat şi eu că Iancu se pregătea să dea un milion şi jumătate de euro la ligă şi 500.000 la arbitri. Totul pentru titlu! Informaţiile le am de la cineva care a vorbit între patru ochi cu Iancu. Ultimul i-a spus asta. Nu ştiu şi cât este de adevărat. E ceva ce mi s-a transmis. Repet, pe surse, aşa cum spuneţi voi, ziariştii”, a spus Sandu pentru ProSport.
 
Aşa cum era de aşteptat, Marian Iancu a negat acuzaţiile, spunând că dacă ar fi oferit o asemenea sumă de bani, Timişoara ar fi fost cu siguranţă campioană.
 
Dacă dădeam banii ăştia, chiar aş fi luat titlul. Mircea Sandu vorbeşte în ultimul timp fiind într-o stare euforică, şi nu mă refer la băuturi alcoolice. Aceste declaraţii reprezintă o încercare jalnică de a deturna atenţia de la adevăratele probleme. Să mă declare pe mine persona non grata şi să-mi arate mie toată forţa lui, dar să lase Timişoara în pace”, a fost replica patronului lui Poli.

×
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close