Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu, despre fraţii Becali: Să plece ei, să nu mai latre pe margine

Mircea Sandu, despre fraţii Becali: Să plece ei, să nu mai latre pe margine

Mircea Sandu, despre fraţii Becali: Să plece ei, să nu mai latre pe margine
14 Oct 2010   •   14:49

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a răspuns ultimelor atacuri la adresa lui şi a selecţionerilor echipei naţionale, declarând pentru Evenimentul Zilei că Gică Popescu, Ioan şi Victor Becali sunt liber să plece şi să nu mai latre pe margine.

Naţionala mare de fotbal a României este codaşă în preliminarii, iar reprezentativa de tineret tocmai a ratat calificarea la Euro 2011. "Să plece cu toţii, dacă nu ne calificăm la Mondialele din 2014: Sandu, Lupescu şi Răzvan Lucescu!", a declarat Gică Popescu, fostul rival al lui Mircea Sandu la şefia FRF.

"Stau pe margine şi vorbesc. E uşor să latri de pe margine! Să plece ei, nu eu! Eu am ajutat fotbalul, pe când unii l-au distrus până acum şi vor să-l mai distrugă o dată", a declarat preşedintele FRF.

El i-a luat apărarea lui Emil Săndoi, după ce naţionala de tineret a ratat calificarea la EURO 2011. "Eu spun că trebuie să fim mulţumiţi dacă ne vom califica la un turneu final o dată la 10-12 ani! Pe cine ar trebui să aduc la tineret? Crezi că dacă venea Fabio Capello se schimba situaţia? Ar fi fost mai bine, am fi fost calificaţi?", a întrebat Sandu.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close