Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu, ameninţat: „De cancer ai scăpat, dar de mine nu vei scăpa niciodată!”

Mircea Sandu, ameninţat: „De cancer ai scăpat, dar de mine nu vei scăpa niciodată!”

Mircea Sandu, ameninţat: „De cancer ai scăpat, dar de mine nu vei scăpa niciodată!”
21 Iul 2011   •   15:24

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a dezvăluit, după ce a vizitat noul stadion din Cluj, că a primit un mesaj de ameninţare. Deşi nu a nominalizat semnatarul, şeful federaţiei a lăsat de înţeles că acesta ar fi Adrian Mititelu.

 
Am primit un mesaj de la o persoană din fotbal şi îmi transmitea că am scăpat de cancer, dar de el nu voi scăpa niciodată. Un singur om putea să o facă, gândiţi-vă voi cine”, a declarat Sandu, citat de Gazeta Sporturilor.
 
Mircea Sandu a adăugat că regretă absenţa din prima ligă a unor echipe din oraşele importante ale ţării, însă decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne confirmă faptul că FRF a judecat corect cazurile celor de la Poli Timişoara, FC Bihor şi Universitatea Craiova.
 
Faptul că Timişoara a pierdut şi la TAS demonstrează că acel club a fost gestionat în mod fraudulos. Regret că oraşe mari ca Oradea, Timişoara sau Craiova nu vor avea echipe pe prima scenă fotbalistică, dar un club nu poate fi condus prin inginerii financiare de patroni mincinoşi care au o grămadă de procese”, a spus preşedintele FRF.
 
Oficialul a explicat şi ce se va întâmpla în cazul în care Adunarea Generală a FRF va confirma dezafilierea Universităţii Craiova: „Echipa nu va mai exista”.
 
Totuşi, Mircea sandu a dezvăluit miercuri că Adunarea Generală se va întruni abia în primăvara anului viitor, astfel că situaţia rămâne în continuare neclară.

×
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close