Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mark Wotte este noul antrenor al "U" Craiova. Mititelu: "Fac colonie olandeză în Bănie"

Mark Wotte este noul antrenor al "U" Craiova. Mititelu: "Fac colonie olandeză în Bănie"

Mark Wotte este noul antrenor al "U" Craiova. Mititelu: "Fac colonie olandeză în Bănie"
07 Ian 2010   •   18:00

Aşteptarea a luat sfârşit la Craiova. Universitatea are un nou antrenor, olandezul Mark Wotte. Acesta a sosit joi în România şi a semnat cu "Juveţii" un contract pe un an şi jumătate. Obiectivul tehnicianului batav este de a salva Universitatea de la retrogradare şi de a pune la punct, sezonul viitor, o echipă competitivă. Pentru a-i oferi lui Wotte condiţii propice pentru a face performanţă, patronul Mititelu i-a promis că va adice la echipă mai mulţi colaboratori olandezi, începând cu vara lui 2010.
"Din acest moment, Universitatea Craiova are un antrenor dintr-o altă categorie. Am semnat pe un an şi jumătate, dar cred că vom colabora pe termen lung. În această iarnă se vor schimba foarte multe, lucrurile bune vor continua, dar cele mai puţin bune nu vor mai fi. Pot spune că va fi o invazie de olandezi la Craiova, din martie vom avea şi un manager olandez. Este un pas mare în viaţa acestui club, nu neapărat prin numirea lui Wotte, ci prin ceea ce va însemna asta la Craiova. În vară voi face o colonie olandeză aici, pentru că vor mai veni 6-7 colaboratori de-ai lui Wotte", a declarat Adrian Mititelu, potrivit Mediafax.
Antrenorul de 49 de ani s-a declarat fericit că a semnat cu o grupare cu istorie bogată şi a spus că nu îşi face griji în ceea ce priveşte retrogradarea echipei în Liga a II-a.
"Sunt foarte fericit că am ajuns la un acord pentru un an şi jumătate cu Universitatea Craiova, care este un club cu o istorie frumoasã. Ştiu că echipa traversează un moment greu în campionat, dar vom lucra mult împreună pentru a creşte, pentru a urca în clasament şi pentru a aduce echipa pe locul pe care îl merită", a precizat Wotte.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close