Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lobonţ a fost operat cu succes, dar trebuie să aştepte 6 luni până poate juca din nou

Lobonţ a fost operat cu succes, dar trebuie să aştepte 6 luni până poate juca din nou

Lobonţ a fost operat cu succes, dar trebuie să aştepte 6 luni până poate juca din nou
28 Apr 2009   •   08:59

Dinamoviştii l-au pierdut, cu siguranţă, pe căpitanul lor pentru începutul sezonului următor, dar se pot bucura că, măcar, operaţia lui Lobonţ la ligamentul încrucişat a decurs foarte bine. Portarul se întoarce în ţară în câteva zile şi va începe repede recuperarea, dar va lipsi şase luni şi, în caz că Dinamo se califică în grupele Ligii Campionilor, va lipsi cu certitudine din primele meciuri ale echipei în această competiţie.
Operaţia lui Lobonţ a avut loc luni, în Belgia, la Anvers, după ce fotbalistul s-a ales cu o ruptură de ligament încrucişat la genunchiul drept la partida cu Gloria Bistriţa de acum două etape. Perioada de absenţă va fi, cu certitudine, prelungită, dar şefii dinamovişti speră că după cinci luni "Lobby" va putea să poarte iar tricoul alb-roşu într-un meci oficial. Dacă va lipsi doar cinci luni, aşa cum speră Borcea şi compania, portarul echipei naţionale va prinde trei meciuri în Liga Campionilor. Dacă va sta pe bară şase luni, însă, aşa cum a spus doctorul care l-a operat, Martens, el nu va putea apărat decât într-un meci.
"Totul a fost OK. Am vorbit cu doctorul şi mi-a transmis să stau liniştit. Operaţia a durat 45 de minute, cât o repriză! Nu am voie să mă dau jos din pat. Cred că în câteva zile voi primi acceptul medicilor pentru a mă întoarce acasă şi a începe programul de recuperare!", a spus Lobby pe site-ul său personal.
Între timp, dinamoviştii spun că se pot baza de alţi doi portari buni, Dolha şi Matache, dar se plâng să şi-au pierdut liderul.
"Îl aşteptăm, el făcea diferenţa şi-n vestiar, şi pe teren", a preciazat Cristi Borcea.
Bogdan Lobonţ era portarul titular al lui Dinamo, dar şi al echipei naţionale a României, şi va pierde şi meciurile "tricolorilor" din vara şi toamna acestui an. Calificarea fiind pierdută deja, însă, se poate spune că această absenţă a lui Lobonţ poate folosită pentru a descoperi o altă opţiune pentru postul de portar, "Pisica" având deja 31 de ani.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close