Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Liderul galeriei dinamoviste din PCH, Elias Bucurică, interzis un an pe stadioane (VIDEO)

Liderul galeriei dinamoviste din PCH, Elias Bucurică, interzis un an pe stadioane (VIDEO)

Liderul galeriei dinamoviste din PCH, Elias Bucurică, interzis un an pe stadioane (VIDEO)
16 Apr 2009   •   12:47

Galeria dinamovistă care stă meci de meci la Peluza Cătălin Hâldan (PCH) din "Groapă" şi-a pierdut, pentru un an, liderul şi principala voce. Elias Bucurică nu îşi va mai putea conduce galeria după o decizie a Jandarmerie Române, venite în urma meciului din sferturile de finală ale Cupei României pe care Dinamo l-a câştigat la Piteşti în faţa echipei Rapid cu scorul de 4-2.
Elias Bucurică este respectat de ultraşii dinamovişti, dar el nu a reuşit să îi impresioneze şi pe jandarmi. Liderul peluzei va trebui să plătească şi o amendă de 200 de lei pentru rolul pe care l-a jucat în altercaţiile dintre suporterii dinamovişti şi rapidişti după meciul de la Piteşti. Unii suporteri ar putea fi, chiar, puşi sub urmărire penală pentru distrugere.
"În deplasarea lor către Piteşti, în zona autogării Militari, suporterii dinamovişti care se aflau în mai multe autocare, au recunoscut, în trafic, mai mulţi susţinători ai echipei Rapid, care se aflau în autoturisme personale, între fanii celor două echipe având loc o altercaţie. Suporterii rapidişti, aflaţi în evidentă inferioritate numerică, au fost luaţi la bătaie de către fanii dinamovişti, iar o maşină de intervenţie a Jandarmeriei, un Subaru Forester, a fost spart", a declarat Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei pentru Mediafax.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Dinamo FC Rapid Cupa Romaniei
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close