Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Laurențiu Reghecampf, declarație suprinzătoare după eliminarea din Europa League. ”E normal...”

Laurențiu Reghecampf, declarație suprinzătoare după eliminarea din Europa League. ”E normal...”

reghecampf-schimbat-de-la-steaua-378571.jpg
08 Dec 2016   •   20:41

Vicecampioana României a ratat calificarea în 16-imile Europa League după ce a fost învinsă cu scorul de 2-1 în meciul din deplasare cu Villarreal, disputat pe stadionul El Madrigal.

Tehnicianul Laurențiu Reghecampf s-a declarat dezamăgit pentru ratarea calificării, deși jocul prestat de elevii săi a fost unul bun.

"Suntem dezamăgiţi pentru că nu ne-am calificat, dar jocul a fost unul bun. Cred că toţi băieţii au alergat foarte mult şi s-au dăruit, sunt mulţumit de ei. Dacă eram puţin mai concentraţi la unele momente şi un pic mai curajoşi, poate altul era rezultatul. Păcat pentru că nu ne-am calificat", a spus Reghe, potrivit DigiSport.

Antrenorul Stelei și-a îndreptat atenția apoi asupra lui Gulobovic, care a evoluat accidentat."Golubovic joacă având o fractură. De aceea am decis să jucăm la început cu Adi Popa vârf şi abia apoi să îl introducem pe "Golu". E normal că faţa echipei s-a schimbat când a intrat un atacant de talia lui", a spus Reghecampf, care a mai spus că echipa va arăta altfel odată ce se vor face transferurile în următoarea pauză competițională: "Cu siguranţă echipa va arăta altfel din iarnă, după transferuri. Uitaţi-vă şi la actuala echipă, sunt mulţi jucători care au crescut de la meci la meci. Dar trebuie avută răbdare. Din ce am văzut în această seară, am mari speranţe".

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close