Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Laude pentru România, după egalul reușit în fața Spaniei

Laude pentru România, după egalul reușit în fața Spaniei

romania spania.jpg
28 Mar 2016   •   09:17

Remiză fără goluri la Cluj, în amicalul de gală dintre România și Spania, un rezultat mulțumitor pentru tabăra tricoloră.


Un 0 - 0 echitabil împotriva campioanei europene, reușit de o echipă a României excelentă defensiv și cu mici sclipiri pe faza ofensivă, cele mai multe dintre acestea grație revelației Nicușor Stanciu.


Spania a părut relaxată în debutul partidei, atunci când românii au controlat ostilitățile și au arătat sporadic obișnuitul lor joc de pase, care de cele mai multe ori s-a oprit în fața ”zidului” defensiv așezat de Anghel Iordănescu.


Pedro și Nolito, respectiv Stanciu și Adi Popa au semnat primele ocazii ale partidei, iar cea mai mare dintre acestea a venit după pauză, atunci când Pique a reluat modest, din centrul careului.


Nicușor Stanciu a fost în mijlocul celor mai periculoase acțiuni ale României, însă tânărul jucător a fost mai puțin inspirat la finalizare.


Spaniolii ar fi meritat un penalty pe finalul partidei, atunci când Săpunaru l-a faultat pe Fabregas, însă arbitrul a lăsat jocul să continue.


Prestația tricolorilor a fost lăudată și de selecționerul Vicente del Bosque, care a dat vina pe români pentru ”impotența” elevilor săi.


„România a făcut un meci excelent, ne-a pus în dificultate, a jucat cu multă energie. Ne-a incomodat şi din punct de vedere defensiv, a avut mereu viteză în ultimii metri, fiind mereu o ameninţare. Au făcut un meci excelent”, a spus Vicente del Bosque.

Presa sportivă din străinătate a elogiat jocul defensiv al românilor și au criticat prestația Spaniei, una ”nedemnă” de o dublă campioană europeană.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close