Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lăcătuş e sigur pe echipa sa: "La final va fi un singur câştigător, Steaua"

Lăcătuş e sigur pe echipa sa: "La final va fi un singur câştigător, Steaua"

Lăcătuş e sigur pe echipa sa: "La final va fi un singur câştigător, Steaua"
19 Mar 2009   •   15:20

Tehnicianul Stelei, Marius Lăcătuş, pare extrem de încrezător în forţa echipei sale. Chiar dacă sâmbăta trecută "roş-albaştrii" au obţinut abia prima victorie din retur şi a doua din ultimele luni din Liga 1, "Fiara" consideră că atmosfera din vestiar s-a îmbunătăţit considerabil şi că nu se pune problema câştigătoarei în meciul de vineri din Trivale, dintre FC Argeş şi Steaua.
Pentru partida cu echipa antrenată de Ionuţ Badea, Lăcătuş nu va apela la serviciile jucătorilor tineri din lot, Ochiroşii, Bicfalvi, sau Liţu, în condiţiile în care echipa are nevoie de puncte ca de aer.
"În privinţa jocului, trebuie tratat cu maximă seriozitate. Este un meci la fel de important ca celelalte meciuri. Trebuie să câştigăm, nu va fi uşor, dar sunt sigur că jucătorii noştri vor face un joc bun, un joc care să ne dea speranţe pentru viitor.
La final va fi un singur câştigător, Steaua. Încrederea a crescut şi sper ca asta să se vadă mâine, la meciul cu Argeş. Patronul a fost întotdeauna alături de jucători, cu mici excepţii. Sunt sigur că acest lucru se va întâmpla în continuare. Trebuie să le acordăm încredere, pentru ca ei să aducă rezultate.
Dacă vom reuşi să obţinem această victorie, cred că Steaua se va lupta la titlu. Sunt cinci echipe care se bat acum la primul loc. Asta e bine, cu cât campionatul e mai disputat, atunci nivelul nostru va creşte", a declarat Lăcătuş la conferinţa de presă organizată pentru a prefaţa meciul de vineri, potrivit gsp.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marius Lacatus FC Steaua FC Arges Liga I
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close