Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Jucătorii Rapidului, evacuaţi din apartamente. Clubul nu le-a plătit chiria

Jucătorii Rapidului, evacuaţi din apartamente. Clubul nu le-a plătit chiria

Jucătorii Rapidului, evacuaţi din apartamente. Clubul nu le-a plătit chiria
26 Oct 2010   •   13:20

Rapidul se află pe podiumul Ligii I, dar fotbaliştii giuleşteni se confruntă cu mari probleme financiare. Aceştia nu se pot bucura 100% de clasarea pe locul doi din pricina faptului că întârzierile salariale sunt destul de mari, iar majoritatea străinilor din lot sunt în pragul evacuării din apartamente, deoarece clubul nu le-a plătit chiria.

La meciul cu Sportul, jucătorii au strigat în cor că vor să-şi primească restanţele salariale, însă pentru străini problemele sunt şi mai mari. Conform ProSport, cea mai grea situaţie a avut-o atacantul brazilian Cassio Vargas Barbosa, care a fost nevoit să se mute din imobilul în care a locuit din momentul în care a semnat cu Rapid, din cauza întârzierilor pe care le-a avut la plata chiriei către proprietar. Cassio a fost mutat în acelaşi cartier rezidenţial unde locuiesc Rui Duarte, Ezequias, Marcos Antonio şi Bozovic, care au de asemenea întârzieri de două luni la plata chiriei.

Un alt jucător cu mari probleme personale este şi ultimul venit la Rapid, Candido da Costa, căruia nu i-au fost plătite utilităţile. De două zile Enel şi Distrigaz au întrerupt furnizarea energiei electrice şi a gazului la locuinţa lui Costa, mai scrie ProSport.


×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti George Copos
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close