Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iuliu Mureşan ia de sus tinerii Stelei: "Nu tinerii câştigă meciurile importante, CFR are jucători mai buni"

Iuliu Mureşan ia de sus tinerii Stelei: "Nu tinerii câştigă meciurile importante, CFR are jucători mai buni"

Iuliu Mureşan ia de sus tinerii Stelei: "Nu tinerii câştigă meciurile importante, CFR are jucători mai buni"
03 Aug 2009   •   19:49

Preşedintele clubului care a câştigat patru din ultimele cinci trofee puse în joc în România, Iuliu Mureşan, priveşte cu optimism meciul din etapa a doua a ediţiei 2009/2010 a Ligii I, cu Steaua. Oficialul din Gruia consideră că, deşi au arătat un joc bun, tinerii "roş-albaştri" nu pot face faţă la nivel înalt şi CFR poate obţine prima victorie din istoria sa pe terenul din bulevardul Ghencea.
"Vom merge cu gîndul de a câştiga. Avem o echipă bună, cu jucători valoroşi. Ar fi prima dată când învingem Steaua în Ghencea şi ne dorim foarte mult asta. Avem fotbalişti care pot înlocui cu succes titulari. Nu ne temem deloc de atmosfera din Ghencea. De altfel, atmosferele ostile ne motivează, aşa cum s-a întâmplat şi la meciul de campionat cu Unirea Urziceni. Nu m-a impresionat Steaua aseară. Este o echipă care se află în reformare, Bergodi este un strateg foarte bun. El a promovat nişte jucători tineri, dar jucătorii tineri au nişte probleme şi în meciurile importante, diferenţa n-o fac jucătorii tineri.", a precizat Mureşan, la gsptv.
Mai surprinzătoare este declaraţia oficialului feroviar privind arbitrajul pe care-l prevede în meciul cu Steaua. Mureşan, cunoscut pentru atitudinea vehementă pe care a adoptat-o în rarele ocazii când echipa sa a fost arbitrată incorect, a recunoscut că, deşi o echipă poate fi defavorizată într-un meci, greşelile nu sunt intenţionalte.
"Îi felicit pentru parcursul în Europa, eu sunt sigur că se vor califica mai departe! Vom fi la tragerea la sorţi şi noi, şi Steaua, şi Dinamo,dar şi Vasluiul. Nu mă tem nici de arbitri la meciul cu Steaua, pentru că ei nu sunt persoanele importante la fotbal. Un arbitru poate să te ajute să cuştigi un meci sau să pierzi un meci, dar fără intenţie. Lucrurile se echilibrează în general pe parcursul unui campionat", a conchis Mureşan.
Meciul Steaua - CFR Cluj se va disputa duminică, în Ghencea, de la ora 20:45.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close