Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iulian Apostol crede într-o minune cu Liverpool: "Ar fi un rezultat istoric pentru România"

Iulian Apostol crede într-o minune cu Liverpool: "Ar fi un rezultat istoric pentru România"

Iulian Apostol crede într-o minune cu Liverpool: "Ar fi un rezultat istoric pentru România"
18 Dec 2009   •   15:54

Tragerea la sorţi pentru şaisprezecimile Europa League a fost una nemiloasă pentru Unirea Urziceni, dar jucătorii campioanei nici nu se gândesc să renunţe la speranţele de calificare. Internaţionalul Iulian Apostol spune că Liverpool nu este o echipă imposibil de bătut, şi mizează pe un public numeros la returul din Ghencea.
"Dacă vom elimina pe Liverpool, va fi un rezultat istoric pentru România. Noi asta ne dorim. Dacă nu vom reuşi să trecem de Liverpool, sperăm ca la anul să ne întoarcem în Liga Campionilor sau în Liga Europa şi să punem în practică experienţă acumulată în acest sezon european", a declarat Apostol, conform Mediafax.
Mijlocaşul Unirii nu îşi plânge de milă pentru soarta echipei la tragerea la sorţi, spunând că întâlnirea cu "cormoranii" este, de fapt, interesantă.
"A fost o tragere la sorţi foarte frumoasă şi foarte interesantă pentru Unirea Urziceni. Nu cred că am avut ghinion la tragerea asta la sorţi, pentru că la nivelul ăsta deja nu mai sunt echipe mici. Poate era mai bine din punct de vedere al gândirii să picăm cu o altă echipă, pentru că toată lumea spune despre Liverpool că e o echipã mare, dar noi mergem să ne calificăm în această dublă-manşă", a precizat în continuare mijlocaşul.
Apostol a explicat cum poate Unirea să treacă de mult mai titrata adversară din Anglia, spunând că vital va fi să mai aibă şanse de calificare în retur, pentru a aduce publicul la stadion.
"Dacă vom face un meci bun în tur, în Anglia, să scoatem un egal sau măcar o înfrângere la un gol diferenţă, cred că stadionul va fi arhiplin în retur. Va veni multă lume să ne încurajeze dacă va exista şi o miză în retur", a încheiat Apostol.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close