Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Înfrângerea cu FC Vaslui i-a fost fatală: Ionuţ Badea, demis de la Universitatea Cluj

Înfrângerea cu FC Vaslui i-a fost fatală: Ionuţ Badea, demis de la Universitatea Cluj

Înfrângerea cu FC Vaslui i-a fost fatală: Ionuţ Badea, demis de la Universitatea Cluj
Foto: Agerpres
de M.T.    |    11 Dec 2011   •   10:26

Înfrângerea suferită pe teren propriu în faţa lui FC Vaslui, scor 0-1, i-a fost fatală lui Ionuţ Badea, care a fost demis din funcţia de antrenor al Universităţii Cluj.

Până la găsirea unei soluţii, Claudiu Niculescu va fi antrenor interimar, fostul dinamovist urmând să-i conducă pe clujeni în ultimul meci al anului, cel cu CS Mioveni.

Nu este pentru prima oară când Niculescu se află în această situaţie, el fiind interimar şi după demisia lui Marian Pană, în noiembrie anul trecut, înainte ca Ionuţ Badea să semneze cu „şepcile roşii”.

Îmi pare foarte rău pentru Ionuţ. E un antrenor în care am crezut foarte mult, dar s-a ajuns într-un punct în care nu se mai puteau schimba lucrurile. Era un lucru pe care trebuia să-l fac mai demult. Repriza a doua m-a dezamăgit total. Niculescu se va ocupa de pregătirea echipei pentru întâlnirea cu Mioveniul”, a declarat Florian Walter, finanţatorul clujenilor, pentru ziuadecj.ro.

Conform Gazetei Sporturilor, principalele variante pentru banca Universităţii sunt Ioan Ovidiu Sabău, Petre Grigoraş sau Cristian Pustai, dar nu este exclusă nici angajarea unui antrenor străin.

La finalul turului, Universitatea Cluj se află pe poziţia a 6-a, în afara obiectivului fixat de conducere, locurile 1-5, însă ardelenii ar putea să mai cadă în clasament, în cazul în care Pandurii şi Oţelul câştigă meciurile din această etapă.


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close