Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ilie Balaci râde de Steaua: "Mai bine Max Nicu decât unul de pe locul 8 din Liga 1"

Ilie Balaci râde de Steaua: "Mai bine Max Nicu decât unul de pe locul 8 din Liga 1"

Ilie Balaci râde de Steaua: "Mai bine Max Nicu decât unul de pe locul 8 din Liga 1"
25 Mar 2009   •   23:30

Steaua a ajuns ţinta tuturor ironiilor în lumea fotbalului românesc. Ilie Balaci nu o iartă nici el pe fosta campioană a Europei, spunând că nu poate avea încredere la echipa naţională în jucători care vin de la echipa de pe locul 8 din Liga 1. Cei vizaţi de "Minunea blondă" sunt Bănel Nicoliţă şi Ovidiu Petre, pe care acesta nu îi consideră capabili să facă un dribling.
Trecând la subiectul meciului din preliminariile Cupei Mondiale din 2010 cu Serbia, de la Constanţa, Balaci nu poate să îşi ascundă pesimismul, spunând că România nu poate câştiga decât dacă prinde o zi excepţională.
"Sârbii sunt făcuţi pentru a face sport, pentru a cânta şi a duce războaie. Spuneţi-mi o singură disciplină sportivă unde suntem peste ei? Poate doar la handbal feminin. Din păcate, trebuie să spun că plecăm cu şansa a doua. Singurul dezavantaj al lor e că nu au un jucător precum Mutu, dar nici el nu le poate face pe toate. Dacă vom câştiga, înseamnă că meciul a fost pregătit excelent. Dar mi-e frică ", a declarat fostul internaţional române pentru GspTV.
"Max Nicu a fost supus unei presiuni mediatice enorme, de cred că nu mai doarme noaptea. Îi tremură şi ghetele de sub scaun. Acum el este blocat, i s-a creat senzaţia că toată naţiunea noastră trăieşte pentru a-l vedea, trăieşte prin el. Eu nu l-aş folosi pe Maximilian Nicu, dar mai bine unul din Bundesliga decât unul de pe locul 8 din Liga I, care nu ştie să dribleze", a săgetat Balaci, potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ilie Balaci FC Steaua
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close