Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Griji pentru Lucescu şi FC Braşov. Antrenorul secund a făcut infarct şi a fost spitalizat

Griji pentru Lucescu şi FC Braşov. Antrenorul secund a făcut infarct şi a fost spitalizat

Griji pentru Lucescu şi FC Braşov. Antrenorul secund a făcut infarct şi a fost spitalizat
04 Mar 2009   •   20:16

Antrenorul secund de la FC Braşov, Petre Cristian, a trecut prin mari emoţii miercuri seară, când a făcut infarct şi a fost transportat la spital. Cu toate acestea, bine nu se simte nici "principalul" Răzvan Lucescu, care are încă o grijă înaintea meciului cu cântec de sub Tâmpa dintre "Stegari" şi Steaua. Nu se ştie dacă secundul va putea sta pe bancă duminică.
Veştile proaste nu vin doar în tabăra Stelei. După ce Steaua a rămas fără Lăcătuş pe bancă din cauza unei suspendări, secundul de la FC Braşov va lipsi şi el, probabil, din cauza unui infarct. Ghinionistul Petre Cristian se află în acest moment în afara oricărui pericol, dar evenimentul a turlburat, cu siguranţă, apele în tabăra "galben-negrilor".
Mai devreme miercuri, antrenorul stelist Marius Lăcătuş fusese supendat pentru o etapă şi trimis în tribune după ce l-a înjurat pe arbitrul Haţegan la partida dintre Steaua şi FC Vaslui din Ghencea, de vineri.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Razvan Lucescu FC Brasov FC Steaua infarct
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close