Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Goian o îmbogăţeşte pe Steaua. Aston Villa oferă 5,5 milioane de lire pe fundaşul din Ghencea

Goian o îmbogăţeşte pe Steaua. Aston Villa oferă 5,5 milioane de lire pe fundaşul din Ghencea

Goian o îmbogăţeşte pe Steaua. Aston Villa oferă 5,5 milioane de lire pe fundaşul din Ghencea
29 Apr 2009   •   13:54

Mai bine mai târziu decât niciodată. Dorin Goian ar putea face mutarea vieţii la 28 de ani, fiind dorit cu insistenţă de clubul englez Aston Villa, care ar fi făcut deja o ofertă clubului din Ghencea, informează cotidianul englez The Sun. Suma pe care englezii au oferit-o Stelei este de 5,5 milioane de lire sterline, una foarte bună pentru un jucător pe care Gigi Becali probabil nu mai spera că reuşeşte să îl vândă.
Turnul de control din apărarea Stelei este dorit la Villa, locul al cincilea în clasamentul Premier League, de managerul Martin O"Neil, care are probleme serioase după accidentarea titularului postului de fundaş central, danezul Martin Laursen. Scandinavul a căzut, de fapt, victima unei serii mai lungi de accidentări, şi este posibil să se retragă definitiv din activitatea competiţională.
Goian joacă la Steaua din 2004 şi s-a impus ca titular indiscutabil în tricoul "roş-albastru" începând cu toamna lui 2005, atunci când a venit în Ghencea Oleg Protasov şi l-a mutat pe Mirel Rădoi la mijlocul terenului, eliberând un post de fundaş central. Internaţionalul român a cucerit două titluri de campion cu Steaua.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close