Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gloria Buzău ? Unirea Urziceni 1-5. Ialomiţenii, la un punct de Dinamo (VIDEO)

Gloria Buzău ? Unirea Urziceni 1-5. Ialomiţenii, la un punct de Dinamo (VIDEO)

Gloria Buzău ? Unirea Urziceni 1-5. Ialomiţenii, la un punct de Dinamo (VIDEO)
07 Apr 2009   •   19:50

Unirea Urziceni s-a impus, marţi, în partida disputată la Gloria Buzău, cu scorul de 5-1 şi a reuşit astfel să se apropie la doar un punct de liderul Dinamo Bucureşti, care are o deplasare dificilă miercuri, la Craiova.

Gloria Buzău, cu doar şase puncte cucerite în acest sezon, a cedat încă din minutul 5, când Rusescu a încercat să preia o minge şutată de Ricardo, dar l-a servit în schimb excelent pe Bilaşco, care a marcat fără probleme cu un şut pe colţul scurt.

În minutul 24, gazdele au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Ioan Mera pentru un henţ penibil în careu, iar Pădureţu a transformat penalty-ul, astfel că nici nu mai încăpea vorba de revenire pentru buzoieni. Un minut mai târziu Rusescu a dat tonul pentru spectacol şi a înscris cu un şut de la 25 de metri, pentru ca zece minute mai târziu Bilaşco să îl eclipseze cu un lob la vinclu de la marginea careului.

La spectacolul oferit de Unirea Urziceni a contribuit şi o pisică, aceasta fiind scoasă de pe gazon de oamenii de pază după jumătate de minut, dar şi David Sanchez, de la gazde, care a înscris golul de onoare transformând o lovitură liberă de la 20 de metri, în minutul 41.



Gazdele au terminat partida în nouă oameni, Sandu fiind eliminat în minutul 89 pentru două cartonaşe galbene, iar scorul final a fost stabilit în minutul 90, când Pădureţu a centrat în careu din lovitură liberă şi Apostol a înscris cu o lovitură de cap.

Golurile partidei


Au evoluat echipele:

Gloria Buzău: Mincă - Cojocnean, Mera, Raţiu, Teuşan (Vlaicu 39) - D. Sanchez (Luis Dias 68), I. Matei, Moreira, Sandu - Mansour, Axente (Vigariu 46). Antrenor: Constantin Cârstea.

Unirea Urziceni: Arlauskis - E. Nicu, Bruno Fernandes, Galamaz, Bordeanu - Apostol, Ricardo (Burns 46), Pădureţu, T. Bălan (Todoran 62) - Rusescu (Bilaşco 77), Bilaşco. Antrenor: Dan Petrescu.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni Gloria Buzau Liga I
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close