Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi îşi caută o nouă "marionetă": Dan Petrescu şi Olăroiu, principalele dorinţe

Gigi îşi caută o nouă "marionetă": Dan Petrescu şi Olăroiu, principalele dorinţe

Gigi îşi caută o nouă "marionetă": Dan Petrescu şi Olăroiu, principalele dorinţe
21 Sep 2010   •   11:23

După lungi proteste ale fanilor stelişti, Ilie Dumitrescu a spus într-un final: "gata!". Tehnicianul şi-a anunţat demisia, luni, după remiza cu Astra Ploieşti, scor 1-1, spunând că renunţă din cauza suporterilor. "Nu am contract cu Steaua, nu am luat nimic de la club, dar renunţ din cauza suporterilor. Dacă nu sunt dorit, renunţ. Am o singură viaţă, am copii, am familie. Cei care au avut ca obiectiv plecarea mea şi l-au îndeplinit. Nu merit asemenea tratament", a declarat Ilie Dumitrescu, care preluase echipa în etapa a patra, după plecarea lui Victor Piţurcă.

Gigi Becali se vede acum nevoit să caute un alt înlocuitor, astfel că au apărut zvonurile şi dorinţele. La al doilea capitol se înscriu Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu, însă ambii sunt greu de adus fiindcă sunt sub contract cu alte echipe, Kuban Krasnodar, respectiv Al Saad din Qatar. "Dacă vine Dan Petrescu, nu numai că vom câştiga la pas campionatul, dar vom face şi performanţă în cupele europene", a comentat Becali.

Patronul Stelei s-ar mulţumi însă şi cu variante de rezervă precum Hagi sau Lăcătuş, pe care tot el i-a înlăturat din Ghencea. "Eu ştiu dacă ar vrea să vină acum?", s-a întrebat Gigi Becali. "Steaua e ceva aparte pentru mine şi aşa va fi mereu, asta nu înseamnă că răspunsul ar fi da dacă mi s-ar propune, dar nici n-ar fi nu. În anumite condiţii, aş accepta", a menţionat Lăcătuş, care ar dori să îi limiteze atributele de antrenor lui Gigi Becali.

Soluţii a oferit şi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir. "Dacă aş fi patron la Steaua şi n-aş putea să aduc pe unul dintre Hagi sau Lăcătuş, atunci automat l-aş pune fie pe Iordănescu, fie pe Ienei", a spus Dragomir. În acelaşi timp, Duşan Uhrin jr., despre care Mihai Stoica a declarat că ar avea informaţii că va veni la Steaua, a declarat: "Aş reveni în România, mi-a plăcut ţara şi campionatul. Dar de la Steaua n-am fost contactat, deci e doar un zvon în momentul acesta".

Până la numirea unui nou antrenor, Edi Iordănescu va rămâne interimar şi va pregăti meciul de Cupa României, cu Gaz Metan Craiova, a mai anunţat Gigi Becali.

Antena3.ro


×
Parteneri
x close