Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: Nu-mi ia mult să fac o altă "Steaua" dacă vreau. Vreo 2-3 ani

Gigi Becali: Nu-mi ia mult să fac o altă "Steaua" dacă vreau. Vreo 2-3 ani

Gigi Becali: Nu-mi ia mult să fac o altă "Steaua" dacă vreau. Vreo 2-3 ani
27 Feb 2009   •   18:08

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune lucrurilor pe nume. La doar câteva ore înainte ca Steaua să îşi înceapă campania care, speră Becali, va duce la câştigarea titlului cu numărul 24, omul de afaceri spune că nu vrea să vândă echipa, aşa cum s-a vehiculat. Dar, a ţinut să precizeze finanţatorul din Ghencea, daca ar ceda echipa şi-ar face alta şi, în cel mult trei ani, ar duce-o la acelaşi nivel la care este acum Steaua.
De asemenea, patronul grupării roş-albastre a declarat că ştie de ce îl detestă suporterii echipei. Plecările lui Gheorghe Hagi şi Marius Lăcătuş sunt, în opinia acestuia, motivele pentru care tribunele îl huiduie, dar acest lucru se poate rezolva, consideră Becali, prin interzicerea accesului pe stadiona acelor "vagabonzi".
"După două, trei etape o să li se pună pofta în cui să mai vină în Ghencea să câştige. Nu mă deranjează că se fac oferte pentru Steaua, dar eu nu vând Steaua. Steaua valorează acum 100 de milioane. Jucătorii Stelei valorează maxim 15, 20 de milioane. Aş putea să vând Steaua, dar nu mă retrag din fotbal, cumpăr altă echipă şi o transform în Steaua în doi, trei ani. La Steaua 2 ar trebui antrenori buni, am 2 jucători Rusu şi Strătilă care vor ajunge foarte valoroşi. Suporterii au să îmi reproşeze relaţia mea stricată cu Hagi şi faptul că l-am dat afară pe Lăcătuş, dar Lăcă e aici. Pe mine oricum nu mă enervează ce zic 20, 30 de vagabonzi, care nu vor mai intra la meciuri şi apoi va fi linişte. Mă interesează şi ce fac celelalte echipe, la ce bun ar fi să câştige Steaua toate meciurile şi Dinamo la fel, nu ne-ar folosi la nimic", a declarat Becali pentru GspTV.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali FC Steaua
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close