Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: Nebunul de Bergodi a creat un Arsenal de România, care va spulbera tot în Europa

Gigi Becali: Nebunul de Bergodi a creat un Arsenal de România, care va spulbera tot în Europa

Gigi Becali: Nebunul de Bergodi a creat un Arsenal de România, care va spulbera tot în Europa
31 Iul 2009   •   00:19

Patronul Stelei, Gigi Becali, pare în sfârşit mulţumit de modul în care joacă echipa sa. După victoria cu 3-0 cu Motherwell, din turul trei preliminar al Europa League, Gigi Becali este entuziasmat de ce a creat "nebunul de Bergodi": "un Arsenal de România".

"La pauză am strigat: Asta-i Steaua ce o visam! Probabil că a fost şi o descătuşare a necunoscutului, pentru că am jucat cu mulţi tineri şi nu ştiam dacă suntem sau nu o echipă competitivă. Sunt mulţumit de antrenor, pentru că a făcut o echipă ce îmi place. E un Arsenal de România. Mi-a plăcut cum le-am ascuns mingea şi cum am pasat, am făcut spectacol", a spus Becali.

Patronul din Ghencea este sigur că echipa sa nu va avea probleme să ajungă în fazele finale ale Europa League. "În acest moment nu se poate speria Europa de noi, dar când vom juca pe acolo îşi vor pune nişte semne de întrebare. Anul acesta vom aduce puncte multe de tot României. Vom spulbera tot ce vom întâlni. Îmi pierise optimismul, dar în seara asta mi-am revenit. Credeam că nu o să facem nimic, dar acum sunt bucuros că o să ne batem cu ei", a mai declarat Becali.

Gigi Becali spune că nici măcar nu mai are nevoie de piteşteanul Tănase pentru ca Steaua să îşi atingă obiectivele. "Ionescu a jucat extraordinar de bine. Depinde de Bergodi dacă va mai intra în viitor ca titular, Toja e jucător de valoare, Ionescu e si el bun. Onicaş a jucat la fel, foarte bine. Se vor bate echipele mari pe el. Eu cred că aceşti jucători tineri vor fi foarte căutaţi în Europa, de asta mă bucur cel mai mult. Eu voiam să îl iau pe Cristi Tănase de frică, nu ştiam cum va juca echipa. Acum nu îmi mai este frică. Nu mai sunt nebun să îl iau", a spus Gigi Becali.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Steaua Bucuresti
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close