Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: "Mai întâi fac eu curăţenie în lot şi apoi încerc să-l aduc pe Piţurcă"

Gigi Becali: "Mai întâi fac eu curăţenie în lot şi apoi încerc să-l aduc pe Piţurcă"

Gigi Becali: "Mai întâi fac eu curăţenie în lot şi apoi încerc să-l aduc pe Piţurcă"
11 Mai 2010   •   15:40

Patronul Stelei îşi doreşte în continuare să îl aducă pe Victor Piţurcă antrenor la Steaua, dar amână momentul negocierilor pentru a avea timp să scape de jucătorii pe care nu îi agreează.Latifundiarul este foarte nemulţumit de prestaţia echipei sub Stoichiţă şi vrea să reconstruiască din temelii formaţia.
"E posibil să vină Piţurcă, e posibil să vină alţii. Nu-l sun pe Piţurcă deocamdată, eu ştiu când o să-l sun. O să fac mai întâi curăţenie şi după aia o să-l sun. Şi pe urmă zic: acum, tu începe de la temelie. Eu ştiu mai bine ca toţi pe cine să dau afarã", a spus Becali, potrivit Mediafax.

Steaua a pierdut orice şansă, chiar şi teoretică, la titlul de campioană ca urmare a înfrângerii cu Vaslui, 1-2. Acest lucru nu i-a picat deloc bine lui Becali, care vrea de la Steaua atât rezultate, cât şi joc frumos.
"Normal că sunt supărat. Ce echipă eşti tu când ai 1-0 şi nu poţi să ţii rezultatul? Nu domini, nu pasezi. O echipă care mizează numai pe Stancu, pe Kapetanos. Mie nu-mi place cum arată acum jocul Stelei. Eu dacă mă duc la un meci trebuie să văd ceva frumos, trasee. Aşa, ce să văd, cum e mingea la Toja şi să dea o pasă pe Stancu sau Kapetanos şi să înscrie ei pe valoarea lor. Asta vreau să văd eu la Steaua? N-am ce să caut. Eu vreau combinaţii", a explicat Becali, în stilul arhicunoscut.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close