Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali face anunțul momentului: Steaua aduce un jucător de la rivala de moarte

Gigi Becali face anunțul momentului: Steaua aduce un jucător de la rivala de moarte

o_1b5qcv9g41ltbfc41d5ulct1d7o8.jpg
06 Ian 2017   •   19:24

Steaua a rezvolvat încă din toamnă transferul lui Denis Alibec, Junior Morais a semnat și va ajunge în vară la roș-albaștri, iar Gigi Becali a anunțat și al treilea contract perfectat în această iarnă: Harlem Gnohere e noul atacant al echipei lui Laurențiu Reghecampf!

"Să ştie toată lumea! Eu nu mint: Morais a semnat deja şi va veni din vară, dacă nu mă înţeleg cu Astra. Acum îi fac contractul lui Gnohere. M-am înţeles şi cu Dinamo, şi cu 'Bizonul'. La mine ce e 'da' e 'da' şi ce e 'nu' e 'nu'. Băiatul ăsta a ţinut mereu să se vadă cu mine să discutăm. Nu am vrut, pentru că era sub contract. El niciodată nu s-a dezis de Steaua. A fost caracter, aşa sunt şi eu. Am zis că îi dau 15.000, atât îi dau. Îi mai dau 50.000 la semnătură, iar lui Dinamo îi dau 250.000", a dezvăluit Becali, la Digi Sport.

"Dinamo nu putea să îi ofere atât. Eu îi fac milionari, de aia vor la Steaua. Antrenori, jucători, eu îi fac milionari. Pintilii, de exemplu, a câștigat vreo 3 milioane", a mai precizat omul de afaceri.

Întrebat dacă transferul lui Gnohere se justifică, în condiţiile în care Steaua are deja un atacant inamovibil - Alibec -, Becali a punctat: "M-am consultat şi cu Meme pentru Gnohere, am zis că e un jucător cât de cât tehnic şi merită să îl luăm. Acum trebuie să vadă Reghe cum merge jocul cu el şi cu Alibec în teren în acelaşi timp. Trebuie văzut cum e mai bine. 'Bizonul' a semnat pe doi ani şi jumătate".

×
Subiecte în articol: Dinamo steaua transfer Gigi Becali
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close