Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, expert în recuperarea de maşini furate

Gigi Becali, expert în recuperarea de maşini furate

Gigi Becali, expert în recuperarea de maşini furate
29 Ian 2009   •   13:36

Patronului stelist, Gigi Becali, i-a fost furată, zilele trecute luxoasa maşină marca Mercedes din faţa localului unui nepot. Încurcătura nu a fost una foarte mare pentru acesta, însă, deoarece omul de afaceri are o calitate la care nu se aştepta nimeni - recuperează orice maşină furată. De-a lungul timpului, Becali l-a mai scos din încurcături şi pe George Copos.
Neglijenţa latifundiarului din Pipera, care a lăsat maşina în stradă cu cheile în contact, l-ar fi putut costa scump, mai exact 100.000 de euro, atât cât costa automobilul Mercedes. Cu toate acestea, principala grijă a lui Becali în acele momente era, aşa cum anunţă publicaţia Cancan, prejudiciul de imagine care i-ar fi fost adus. "Boss-ul" din Ghencea, însă, a reuşit repede să îşi recupreze maşina, urmând o amuzantă conversaţie cu hoţii care-l păgubiseră cu doar câteva ore în urmă. Pedeapsa acestora nu a fost decât să facă plinul maşinii şi o muştruluială serioasă. Motivul pentru care Becali i-a dojenit a fost nici mai mult nici mai puţin decât faptul că au schimbat postul de radio religios pe unul cu muzică house.
Într-un stil care îl caracterizează, omul de afaceri le-a cerut hoţilor să jure pe proprii copii că nu vor mai încălca legea. Becali a descris, apoi, întâmplarea, conform sursei citate:
"Acum câtiva ani, m-a sunat Copos şi m-a pus să mă interesez de o maşina furată din zona unde stau eu, a unei prietene de-a lui. Ca orice om în cartierul lui, şi eu mă ştiu pe aici cu fiecare. Unul e doctor, unu e inginer... Am sunat şi eu un "doctor", mă întelegi? Şi l-am intrebat , care e treaba? Mi-a zis că "pacientul" e la ei, dar "operaţia" nu va fi gratis. Costă 6.000 de dolari. I-am zis lui George şi era foarte bucuros: "Nici o problema, Gigi, se rezolvă". M-a pus naiba să dau eu înainte banii de la mine şi, între timp, deşi cazul se rezolvase, Copos se dusese să reclame furtul şi la poliţie!! Bineînteles că am rămas cu paguba de 6.000 şi mai, mai, să dau şi de belele. Atunci eram cam certat cu George şi chiar m-am gandit: comunistul ăsta nu o vrea să-mi facă o "cheie"?!", a declarat patronul din Ghencea, Gigi Becali. (n.r. adică să îl păcălească într-un fel în care să fie prins de poliţie pentru o neregulă).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close