Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali ar putea muta Steaua din Ghencea. "CSA îmi cere o chirie de 65.000 de euro"

Gigi Becali ar putea muta Steaua din Ghencea. "CSA îmi cere o chirie de 65.000 de euro"

Gigi Becali ar putea muta Steaua din Ghencea. "CSA îmi cere o chirie de 65.000 de euro"
18 Mai 2010   •   19:01

Patronul Stelei este foc şi pară pe Clubul Sportiv al Armatei. CSA a făcut o reevaluare a bazei din Ghencea şi a decis să ceară Stelei o chirie mai mare, de 65.000 de euro pe lună. Becali spune că i se cer bani de chirie pe investiţiile pe care le-a făcut chiar el şi ameninţă că mută echipa la Buzău.
"Am luat licenţa acum o săptămână. Dar de la CSA, de la Armată a trimis ieri la Federaţie o hârtie că nu am mai plătit chiria. Noi am plătit chiria, dar ei ne-au evaluat baza şi ne pun să plătim impozite pe cele zece milioane de euro investite de mine în stadion. Vor 40.000 pe lună în plus. Ni se cer 65.000 de euro, în total, pentru fiecare lună. Toate echipele din Liga 1 plătesc câte 1000 de euro pe lună, numai noi trebuie să dăm 65.000! Trebuie să fiu nebun să dau atâţia bani! Ce să fac? Mut echipa din Ghencea! S-ar putea să jucăm pe alt stadion. Poate la Buzău, nu ştiu unde", a spus Becali la gsptv.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ghencea Gigi Becali steaua Liga I armata
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close