Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gabi Balint, pe făraş! Marian Iancu: Nu risc să îl lasă pe bancă la finala Cupei României

Gabi Balint, pe făraş! Marian Iancu: Nu risc să îl lasă pe bancă la finala Cupei României

Gabi Balint, pe făraş! Marian Iancu: Nu risc să îl lasă pe bancă la finala Cupei României
01 Iun 2009   •   01:51

Patronul echipei FC Timişoara, Marian Iancu, l-a criticat aspru pe tehnicianul Gabi Balint şi a lăsat să se înţeleagă faptul că zilele acestuia la cârma echipei sunt numărate. ?Gabi Balint a făcut aceleaşi greşeli ca în tot returul şi în această săptămână premergătoare meciului cu Unirea. Eu i-am cerut doar să-l câştige. Acum, ce să fac? Mă culc şi iau decizia mâine dimineaţă?, a declarat Marian Iancu.

Acesta este însă aproape sigur că Gabi Balint nu va mai fi antrenorul bănăţenilor la finala Cupei României, contra celor de la CFR Cluj. ?Balint a preluat o limuzină la cheie şi uitaţi ce-a făcut. Riscul e mult prea mare pentru finala de Cupă. El nu va fi pe banca echipei contra CFR-ului. E un teoretician, dar nu ştie să se facă ascultat. Nu pot să risc să-l las să joace acest meci, vom vedea care este riscul cel mai mic?, a mai spus Iancu.

Concret, Marian Iancu îi reproşează lui Gabi Balint că este prea blând cu jucătorii şi că îi lipseşte mentalitatea de învingător. ?I-am spus din timp că nu poate să bată Unirea. Dan Petrescu a pregătit meciul cum trebuie, pentru că e antrenor, Gabi Balint, deşi are aceeaşi vârstă, nu este aşa ceva deocamdată?, a mai declarat patronul bănăţenilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gabi Balint Marian Iancu FC Timisoara
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close