Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Florin Răducioiu: "Gică Popescu să nu se supere, dar FRF e condusă de cine trebuie"

Florin Răducioiu: "Gică Popescu să nu se supere, dar FRF e condusă de cine trebuie"

Florin Răducioiu: "Gică Popescu să nu se supere, dar FRF e condusă de cine trebuie"
14 Mai 2009   •   12:59

Jucătorul care va rămâne mult timp în memoria suporterilor echipei naţionale pentru prestaţiile de la Cupa Mondială din SUA din 1994, Răducioiu se pregăteşte să devină antrenor şi aşteaptă să primească în această toamnă licenţa PRO. Fostul internaţional român viseză să antreneze echipa la care a crescut ca fotbalist, Dinamo, dar spune că nu ar strâmba din nas nici la o ofertă de la rivala de moarte, Steaua.
?Visul meu este să antrenez Dinamo! Eu cred însă că am trecut de acea perioadă încrâncenată, cu acele ambiţii prosteşti. Sunt profesionist şi aş accepta să antrenez orice echipă, chiar şi pe Steaua?, a declarat Răducioiu pentru cancan.
Planul lui Răducioiu este de a se apuca de antrenorat imediat ce primeşte licenţa PRO, absolut necesară unui tehnician. În vârstă de 39 de ani, fostul fotbalist vrea să antreneze în primii doi ani echipe de juniori şi tineret, pentru a-şi crea o bază solidă, moment în care ar vrea să preia o echipă cu nume, iar Liga I sună foarte tentant pentru Răducioiu.
Să conducă Mircea Sandu Federaţia!
Fostul atacant nu îi ia partea fostului său coleg de la echipa naţională, Gheorghe Popescu, în conflictul cu preşedintele FRF, Mircea Sandu. Răducioiu crede că Federaţia este condusă de omul potrivit:
"Eu sunt de părere că nu există altcineva mai bun decât Mircea Sandu, în acest moment. Gică Popescu nu trebuie să se supere pe mine, dar eu aşa cred. Domnul Sandu a făcut multe pentru fotbalul românesc, este în Comitetul Executiv al UEFA. Eu îl văd mulţi ani şi de acum înainte în fruntea federaţiei?, a precizat, potrivit sursei citate, Răducioiu.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close