Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FCM Târgu Mureş obţine un punct la Mediaş în inferioritate numerică

FCM Târgu Mureş obţine un punct la Mediaş în inferioritate numerică

FCM Târgu Mureş obţine un punct la Mediaş în inferioritate numerică
06 Apr 2011   •   16:02

FCM Târgu Mureş a obţinut un punct important în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, într-o partidă din etapa a 24-a din Liga I, deşi a aevoluat 70 de minute cu un om mai puţin, după eliminarea lui Bruno Fernandes.

 
Prima ocazie a meciului a venit în minutul 4, atunci cînd Balauru a scos de sub bară şutul de la distanţă expediat de Hoban. Replica oaspeţilor a fost timidă la început, Dorel Zaharia şi Vasilache nereuşind să găsească spaţiul porţii, şi a dispărut de tot după eliminarea lui Fernandes, trimis la vestiare de arbitru pentru un cot aplicat lui Roman.
 
Cu om plus după primele 20 de minute, medieşenii au luat cu asalt careul oaspeţilor, care au scăpat fără gol primit la ocaziile ratate de Todea, Roman şi Hoban. Când mingea a intrat în cele din urmă în poartă, trimisă de Roman în minutul 35, reuşita Gazului a fost anulată pe motiv de offside.
 
Elevii lui Cristi Puştai au ieşit de la vestiare decişi să încline balanţa în favoarea lor şi şi-au înghesuit adversarii în preajma propriului careu, însă mingea s-a încăpăţânat să nu intre în poartă. Szilaghy a fost la un pas de autohol (50), Eric a lovit transversala din lovitură liberă (55), iar Bawab şi-a trecut şi el numele pe lista celor care au irosit mari ocazii.
 
Iureşul gazdelor s-a mai liniştit după ce Iencsi a ratat şansa de a-l învinge pe Pleşca din apropiere, dar ocaziile au continuat să apară. Hoban a tras şi el în bară, apoi Bawab şi Eric au trecut din nou pe lângă deschiderea scorului. În ciuda presiunii din final, Gazul nu a reuşit să înscrie şi coboară pe locul 5, fiind depăşită în clasament de Steaua. De cealaltă parte, FCM Târgu Mureş face 30 de puncte şi ocupă poziţia a zecea.
 
Gaz Metan: Pleşca - R. Zaharia, Akaki, Fl. Lazăr, Markovici (Dudiţă 33) - Todea, Hoban - Al. Muntean, Eric, Bawab - D. Roman 
 
FCM: Balauru - L. Rus, B. Fernandes, D. Matei, Iencsi, Szilagyi - Vasilache (Vagner 60), Fl. Dan, Astafei - L. Răduţă (Vârtic 46), D. Zaharia (L. Munteanu 73)

×
Subiecte în articol: FCM Targu Mures Gaz Metan Medias Liga I
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close