Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui învinge Steaua cu 2-1. Roş-albaştrii şi-au luat adio de la titlu (VIDEO)

FC Vaslui învinge Steaua cu 2-1. Roş-albaştrii şi-au luat adio de la titlu (VIDEO)

FC Vaslui învinge Steaua cu 2-1. Roş-albaştrii şi-au luat adio de la titlu (VIDEO)
10 Mai 2010   •   22:11

Steaua a înregistrat al doilea eşec consecutiv în deplasare, după ce a pierdut cu 1-2 partida disputată la FC Vaslui. Elevii lui Marius Lăcătuş i-au stricat ziua lui Mihai Stoichiţă, a cărui echipă deschisese scorul pe finalul primei reprize, dar a cedat apoi iniţiativa şi a fost învinsă.

Meciul, un derby din fruntea clasamentului care avea să permită câştigătoarei să continue lupta pentru titlu, a început sub dominaţia gazdelor, însă Steaua a dat lovitura pe finalul reprizei. Bogdan Stancu a deschis scorul în prelungirile primului mitan, când s-a distrat cu apărătorii echipei gazdă şi l-a lobat pe Kuciak.

Steaua a început bine repriza secundă, cu o mare ocazie în dreptul lui Stancu, dar Vaslui a trecut treptat la conducerea partidei şi în minutul 68 Gheorghiu a obţinut un penalty la intervenţia lui Zapata. Kovacs a dictat penalty şi Burdujan a egalat cu un şut sigur. Moldovenii şi-au asigurat toate cele trei puncte în minutul 82, când la un corner mingea a ajuns la Papp, care a împins balonul în poartă din 5 metri.

În urma acestui rezultat, Steaua a pierdut, matematic, orice şansă de a cuceri titlul, aflându-se la şapte puncte de liderul CFR Cluj în condiţiile în care mai sunt doar şase puncte în joc. FC Vaslui în schimb s-a apropiat la patru puncte de CFR şi se află la egalitate cu Unirea Urziceni, care are însă un meci mai puţin disputat.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti CFR Cluj
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close