Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Braşov-Ceahlăul Piatra Neamţ 1-0. Antrenorul neamţean Florin Marin ameninţat cu şomajul pentru că nu a scos echipa de pe teren

FC Braşov-Ceahlăul Piatra Neamţ 1-0. Antrenorul neamţean Florin Marin ameninţat cu şomajul pentru că nu a scos echipa de pe teren

FC Braşov-Ceahlăul Piatra Neamţ 1-0. Antrenorul neamţean Florin Marin ameninţat cu şomajul pentru că nu a scos echipa de pe teren
12 Sep 2009   •   01:01

Formaţia FC Braşov a învins, vineri, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci disputat pe teren propriu, în cadrul etapei a VI-a a Ligii I.
Unicul gol al partidei a fost marcat de Robert Ilyeş, în minutul 77, din penalty.

Viorel Moldovan, antrenorul FC Braşov, a declarat că victoria este meritată în pofida meciului greu.
"Victorie meritată din punctul meu de vedere. Ne aşteptam la un meci dificil, este un succes foarte important, mai ales pentru moral. Am câştigat în această seară şase puncte, sunt foarte mulţumit de rezultat, chiar dacă în prima repriză nu am jucat atât de bine".
Moldovan nu a dorit să comenetezefaza penalty-ului care a stabilit scorul final.
"Nu vreau să intru în polemică cu nimeni, dar şi noi avem faze la care am fost dezavantajaţi clar de arbitru. Am avut penalty clar în prima repriză şi arbitrul a mutat faza în afara careului. Ceahlăul s-a tăvălit pe jos, a încercat să fragmenteze jocul. Au jucat inteligent, au făcut tot ce depinde de ei să reuşească un egal".

Pe de altă parte, Gheorghe Ştefan s-a revoltat, apreciind că arbitrul Ciprian Danşa ar trebui cercetat de DNA. ?Omul trebuie să ajungă la DNA. Nici vorbă de penalty. Dacă la astfel de meciuri dai 11 metri, înseamnă că...nu vreau să mai vorbesc, delegarea acestui individ, care nu are nici valoare, nici nimic, e dubioasă. Sunt mai multe faze în care am fost dezavantajaţi de arbitraj.
Danşa a arbitrat tendenţios, trebuie să ajungă la DNA. Nu e prima oară când greşeşte grav, vom face un memoriu?.

El a ameninţat că o să îi concedieze pe Florin Marin şi pe Mironaş, pentru că nu au scos echipa de pe teren la faza golului.
?Vă dezvălui ceva: i-am spus lui Florin Marin că-l dau afară dacă nu scoate echipa din teren. Mi-a spus că el răspunde. Acum îi transmit şi eu că e concedia?, declara Ştefan.

La finalul partidei, antrenorul Florin Marin a alergat spre membrii brigăzii de arbitri, cărora le-a reproşat acordarea penaltiului, dar şi mai multe cartonaşe galbene pe care arbitrul Ciprian Danşa nu le-a acordat pe parcursul partidei.

FC Braşov: 1. D. Coman - 2. Rui Duarte, 4. Abrudan, 55. N. Diogo, 3. Ezequias - 18. M. Cristescu (14. M. Roman '60, 28. Al. Piţurcă '73), 10. Ilyeş, 8. N. Grigore, 7. C. Munteanu - 9. Hadnagy (21. Sburlea '60), 11. Zaharia. Antrenor: Viorel Moldovan.

Ceahlăul: 12. Roheţki - 21. Ferariu, 24. Forminte, 17. Viţelaru, 8. Barna - 15. Bădescu, 6. Achim, 13. Onciu, 7. Cebotaru - 9. Doicaru (19. Fabron '54), 14. Gafiţa (2. Burlacu '68). Antrenor: Florin Marin.

Cartonaşe galben: Cristescu '4 / Ferariu '37, '65, Achim '44, Doicaru '45+1, Forminte '76

Cartonaş roşu: Ferariu '65

Arbitri: Ciprian Danşa - Szekely Zoltan, Nagy Mikloş - Cristina Dorcioman
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close