Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Exemplu de comportament. "U" Craiova îl lasă liber pe Bornescu şi apoi îl suspendă că lipseşte

Exemplu de comportament. "U" Craiova îl lasă liber pe Bornescu şi apoi îl suspendă că lipseşte

Exemplu de comportament. "U" Craiova îl lasă liber pe Bornescu şi apoi îl suspendă că lipseşte
07 Iul 2009   •   13:03

Surpriză neplăcută pentru portarul Mircea Bornescu, jucător al Universităţii Craiova în ultimele sezoane. Portarul a fost pus pe liber de conducerea echipei în urmă cu două săptămâni, Adrian Mititelu mulţumindu-i pentru colaborare şi anunţând în faţa presei că Bornescu este liber să-şi caute echipă. Întrucât jucătorul nu a găsit încă echipă şi nici nu s-a prezentat în cantonamentul din Austria, conducerea "Ştiinţei" a anunţat că va sancţiona drastic jucătorul.
"Mircea a fost învoit timp de două săptămâni. A avut acceptul nostru pentru a negocia cu orice echipă din străinătate. În această perioadă nimic nu s-a concretizat şi conform înţelegerii trebuia să se prezinte pentru al doilea cantonament. El nu a apărut şi în aceste condiţii va fi drastic sancţionat de către club", a fost explicaţia directorului executiv de la "U" Craiova, Dan Stălinescu, potrivit Mediafax.
Consecinţele ar putea fi dure pentru Bornescu, deoarece oltenii intenţionează să îl suspende pentru o perioadă de un an pentru că nu a mers în cantonamentul austriac de la Kaprun, în care echipa Universităţii a plecat marţi. Bornescu are, însă, un răspuns la acţiunile clubului, depunând un memoriu la FRF pentru a deveni jucător liber, invocând că nu şi-a mai primit salariul în ultimele luni.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close