Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Eurogolul lui Curtean îi aduce în extremis Timişoarei o victorie cu Gloria Bistriţa, în Ardeal (VIDEO)

Eurogolul lui Curtean îi aduce în extremis Timişoarei o victorie cu Gloria Bistriţa, în Ardeal (VIDEO)

Eurogolul lui Curtean îi aduce în extremis Timişoarei o victorie cu Gloria Bistriţa, în Ardeal (VIDEO)
25 Apr 2009   •   18:05

Presiunea şi-a spus cuvântul în jocul Timişoarei în meciul de sâmbătă, cu Gloria Bistriţa, iar bănăţenii ar fi putut rămâne la cinci punte în spatele liderului Dinamo dacă nu ar fi fost salvaţi de golul din minutul 91 al lui Alex Curtean. Elevii lui Gabi Balint au părut intimidaţi de victoria de vineri a lui Dinamo şi doar din întâmplare a creat pericol. Salvarea a venit, însă pe final, după un supergol al lui Curtean, iar fluierul de final a adus trei puncte care ascund, însă un joc mult sub aşteptări.
Amândouă reprizele au fost la fel de anoste, jocul echipei de pe Bega nearătând în nici un moment determinarea unei echipe care se luptă pentru titlul de campioană a României. Portarii Ciprian Tătăruşanu şi, respectiv, Costel Pantilimon au fost printre cei mai liniştiţi jucători de pe teren în prima repriză, întrucât jucătorii celor două echipe abia au reuşit să prindă cadrul porţii cu rarele şuturi pe care le-au expediat. Nici după pauză fotbalul nu a ieşit din nori, iar partida părea că se îndreaptă către un 0-0 care nu avantaja deloc echipa oaspete. Nici eliminarea lui Mădălin Ciucă din minutul 74 nu părea să schimbe ceva.

Finalul însă, avea să fie mult mai animat spre suprinderea bistriţenilor care, probabil, se vedeau deja cu punctul în sac. Mai întâi Cisovsky a lovit bara, iar în minutul 91 Alexandru Curtean a străfulgerat mingea cu un şut de la 30 de metri, trimiţând-o direct în vinclul porţii lui Tătăruşanu. Antrenorul gazdelor, Ioan Ovidiu Sabău, şi-a trimis toţi jucătorii în atac, finalul prinzându-l chiar pe portarul gazdelor în careul advers, dar rezultatul final avea să fie 0-1 şi FC Timişoara rămâne la 3 puncte de liderul Ligii 1, Dinamo.
Supergolul lui Curtean

Echipele trimise în teren de Sabău şi Balint
Gloria Bistriţa: Tătăruşanu - Frăsinescu, Azevedo, Ciucă, Velcovici - Sânmărtean (Băjenaru '72), Coroian, Nalaţi, Diogo - Silvăşan ( Păun '81), Zaharia (A. Mureşan '86).
FC Timişoara: Pantilimon - Bădoi (Abiodun '68), Nibombe, Cisovsky, Latovlevici - Stancu, Alexa, Borbely (Rusici '80), Art. Karamian (Curtean '46) - Bucur, Magera.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close