Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Etapa a XV-a a Ligii I. U Craiova ? Rapid şi Steaua ? FC Timişoara, meciurile care pot schimba podiumul

Etapa a XV-a a Ligii I. U Craiova ? Rapid şi Steaua ? FC Timişoara, meciurile care pot schimba podiumul

Etapa a XV-a a Ligii I. U Craiova ? Rapid şi Steaua ? FC Timişoara, meciurile care pot schimba podiumul
14 Noi 2008   •   14:31

Etapa cu numărul 15 a Ligii I, debutează sămbătă cu două meciuri tari ale campionatului intern. De la ora 19.00, pe stadionul ?Ion Oblemeco? din Craiova, ?juveţii? lui Mititelu vor da piept cu Rapid, echipă care în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă, vine după 4 meciuri consecutive fără înfrângere.
Oltenii vor să spele ruşinea din Cupă, acolo unde au fost eliminaţi de Pandurii lui Cârţu. Ilie Balaci spune cum îşi pot reveni jucătorii Craiovei înaintea derbyurilor cu Rapid şi Steaua (următoarea etapă U Craiova primeşte în Bănie pe Steaua): ?Am avut o şedinţă în noapte alături de staff-ul tehnic, de patronul echipei şi toţi am ajuns la aceeaşi concluzie. Jucătorii trebuie să lase deoparte eşecul cu gorjenii, nu să-l uite, că nu poţi uita că ai luat 4-1 de la Pandurii. A fost un accident. Trenul nu te poate călca de două ori, aşa că sper că va fi altceva cu Rapid şi cu Steaua?, a spus ieri managerul general al Ştiinţei. ?Trebuie să folosim toate armele pe care le avem în dotare, iar cea mai puternică de care dispune Craiova este mîndria!?, a concluzionat "Minunea blondă".
Cel de-al doilea meci de 1X2 se va desfăşura în Ghencea, cu începere la ora 21.00, unde steliştii vor întâlni pe FC Timişoara. Elevii lui Uhrin vin după eşecul dureros din etapa trecută, atunci când bănăţenii au pierdut cu scor de neprezentare în faţa lui Dinamo.
Preşedintele clubului FC Timişoara, Marian Iancu, mizează pe inspiraţia tehnicianului său: ?După meciul cu Dinamo, pornim cu şansa a doua. Depinde de Uhrin cât este de inspirat. Dacă mizăm pe atac şi nu mergem să ne apărăm în Ghencea, putem câştiga?, a declarat Marian Iancu.
De partea cealaltă, Steaua ?lui Dorinel? înregistrează o îmbunătăţire a jocului, dar totuşi nu au mai simţit gustul victoriei de 10 etape. ?Îmi doresc foarte mult un rezultat favorabil cu Timişoara. Avem în faţă un adversar bun, însă, cu tot respectul pentru ei, vrem să câştigăm. Faptul că au pierdut cu Dinamo nu e în favoarea noastră, totul depinde de felul cum vor aborda băieţii mei partidă?, a declarat ?Neamţul?.
Fostul selecţioner al României şi totodată fost antrenor la Steaua, Emerich Ienei, a declarat astăzi la GSP TV că presiunea apasă mai mult pe umerii Stelei decât pe cei ai Politehnicii Timişoara la derby-ul de mîine: ?E greu de zis care este adevărata faţă a celor de la Poli Timişoara, cea din meciul cu Dinamo, sau cea din etapele precedente. Cu Dinamo a jucat foarte slab, dar nici elevii lui Rednic nu s-au ridicat la un nivel prea ridicat. Sigur, oaspeţii au avut o prestaţie mai bună, însă jocul a fost foarte lent şi încurcat.? a mai spus Ienei.
Etapa a XV-a
Sâmbătă 15 noiembrie:
Farul Constanţa - Pandurii Tg. Jiu, ora 17.00, GSPtv
U Craiova - Rapid , ora 19.00, GSPtv
Steaua - FC Timişoara , ora 21.00, Antena 1
Duminică 16 noiembrie:
Oţelul - FC Braşov, ora 14.00, GSPtv
FC Vaslui - Gloria Buzău, ora 16.00, GSPtv
CFR Cluj - FC Argeş, ora 18.00, GSPtv
Dinamo - Unirea Uryiceni, ora 21.00, GSPtv
Luni 17 noiembrie:
Gloria Bistriţa - Gaz Matan Mediaş, ora 14.00, GSPtv
Poli Iaşi - CS Otopeni, ora 17.00, GSPtv

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: U Craiova Rapid steaua FC Timisoara
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close