Antena 3 CNN Sport Fotbal intern DEZASTRU TOTAL în ACEASTĂ SEARĂ! Umilință totală pentru Hagi

DEZASTRU TOTAL în ACEASTĂ SEARĂ! Umilință totală pentru Hagi

o_1bnov0o6faecl6vovq1pma1go58.jpg
17 Aug 2017   •   23:44

Echipa de fotbal FC Viitorul Constanţa este ca şi eliminată din Europa League, după ce a fost învinsă de formaţia austriacă FC Red Bull Salzburg cu scorul de 3-1 (3-1), joi seara, la Ovidiu, în prima manşă a play-off-ului competiţiei.

Hee-Chan Hwang (2), Hannes Wolf (29) şi Munas Dabbur (31) au marcat pentru oaspeţi, în timp ce golul echipei antrenate de Gheorghe Hagi a fost reuşit de George Ţucudean (7).

Campioana României a făcut o primă repriză catastrofală şi mai are şanse pur teoretice de a se califica în faza grupelor.

Meciul a început practic de la 0-1, oaspeţii marcând în al doilea minut de joc, când Hee-Chan Hwang a marcat cu un şut în diagonală, după o eroare a lui Boli. FC Viitorul a egalat destul de rapid (7), când Ţucudean a sancţionat greşeala fundaşului Lainer şi poziţionarea greşită a portarului Stankovic.

Echipa din Salzburg a tranşat soarta partidei în decurs de trei minute, punctând prin Wolf (29), rămas singur cu portarul, după o nouă eroare a apărării constănţene, şi prin Dabbur (31), cu un şut din marginea careului.

Rîmniceanu a fost providenţial în alte două situaţii în prima repriză (33), în faze consecutive, în faţa atacanţilor Hwang, respectiv.

FC Viitorul a avut o şansă de a reduce din diferenţă, dar Cicâldău (45) a tras de la 18 metri, puţin pe lângă poartă.

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a avut şansa de a reintra în meci, dar Chiţu (47) a ratat incredibil în situaţie de unu la unu cu portarul, şutând direct în Stankovic.

Portarul Rîmniceanu a mai salvat două goluri ca şi făcute, la reluarea din apropiere a lui Dabbur (77) şi la şutul lui Wolf (80).

Vînă a testat vigilenţa lui Stankovic (83), iar Ţucudean a ratat ultima ocazie (90+2), şutând cu stângul, milimetric peste transversală.

Returul va avea loc pe 24 august, în oraşul lui Mozart.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: fc viitorul Gheorghe Hagi europa league
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close